Regionalnu estradnu scenu su u posljednje vrijeme uzdrmala dva razvoda, ali ni u prošlosti nije bilo drukčije. Mnogi poznati kako se 'uzimaju' tako se još brže i razvode.

Aca Lukas i Sonja Vuksanović

Kao bomba u medijima je odjeknula vijest da se Sonja Vuksanović i Aca Lukas razvode. Iako je i kod njih u javnosti brak izgledao skladno, navodno je sve puklo kada je pjevač saznao da ga vara s poznatim košarkašem, što je i opisao u svojoj autobiografiji. Ni Sonja nije ostala dužna pa je jednom prilikom optužila Acu Lukasa da ju je varao tijekom braka i da je jedna od žena bila navodno Ana Sević.

Aca Lukas i Sonja Vuksanović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Samo 40 dana nakon što je rodila kćer, Nataša Bekvalac je optužila muža Luku Lazukića za nasilje. Ona je tada objavila i da se po treći put razvodi. Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je Luku Lazukića na uvjetnu kaznu od osam mjeseci zatvora s rokom provjere od tri godine zbog obiteljskog nasilja nad bivšom suprugom.

Luka Lazukić i Nataša Bekvalac
Instagram 

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Pjevačica i reper poslije tajnog vjenčanja i velike ljubavi odlučili su se razvesti. Njihov razvod, iako je izgledalo da će proći mirno i sporazumno, završio je vrijeđanjem, izvlačenjem prljavog veša, kao i borbom za skrbništvom.

Čak mu je, kako je i Ana priznala, jednom prilikom uništila i automobil vrijedan 100.000 eura.

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Goca Tržan i Ivan Marinković

Razvod pjevačice i Marinkovića pretvorio se u pravi medijski rat. Pjevačica je pričala da nije mogla živjeti s nekim tko pije, kocka, a da pri tome nema želju izliječiti se, dok je Ivan optuživao da ga je varala u braku.
Te 2011. godine kada su se razveli, Goca i Ivan su se međusobno krivili za razvod.

'Nije mi teško priznati da sam kriva, ali svakako nisam jedina kriva, baš kao što nisam varala Ivana. Sad nije važno tko je koga ostavio, jer to neće promijeniti stvar. Nemam namjeru sjediti skrštenih ruku dok me pojedinci predstavljaju kao preljubnicu, jer ja to nisam. Da sam htjela varati, sigurno bih odavno izašla iz braka', pričala je tada Tržan.

Goca Tržan
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Darko Filipović i Jasmina

Pjevač Darko Filipović razveo se od supruge Jasmine poslije 12 godina braka, a sve je šokirala činjenica da je kraj ljubavi došao jer ga je žena godinama varala s prijateljem. Jasmina je potvrdila za medije da su se razveli, uz komentar da im je brak bio jako loš.

'Bolje dobar razvod nego loš brak', komentirala je Jasmina za medije, što je posebno naljutilo pjevača, koji je otkrio pravi razlog.

'Ako je nije sramota, neka vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim prijateljem. Treba je biti sram, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne mijenjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote', dodao je Filipović.

Darko i Jasmina Filipović
Instagram/Screenshot