Dijana Rokvić, poznatija kao Didi J, ostala je bez oca. Ona je na svom Instagramu podijelila fotografiju s groblja, na kojoj se vidi raka i mnoštvo vijenaca i buketa, dok se na križu vidi ime Slavko, kako se i zove pjevačičin otac.

Didi J
Instagram 

Njen otac Slavko je po zanimanju je bio šumarski inženjer, a javnost ga nikada nije imala priliku vidjeti. Pjevačica se sada oglasila i otkrila da njen otac do posljednjeg dana nije znao da je bolestan.

'Ovo su za mene najteži trenuci u životu. Moj otac je godinama imao rak. Trudila sam se olakšati mu svaki trenutak i do kraja života nije znao od čega boluje', izjavila je Dijana Rokvić za Kurir.

grob.jpg
Kurir 

Podsjetimo, Dijana već godinama vješto skriva svoj privatni život i roditelje koje nikada nismo imali priliku vidjeti s njom pa se nametnulo pitanje koliko je podržavaju u njenim odlukama, kao i u kakvom su odnosu.

'Moja se obitelj ne želi previše fotografirati, ne žele biti u javnosti. Žele normalno živjeti, šetati ulicom, podržavaju me svakako u svemu', rekla je Didi svojevremeno.

Didi J
Instagram