Momčilo Bajagić Bajaga nedavno se razveo od supruge Emilije s kojom je bio 33 godine u braku u kojem su dobili sina Marka i kćer Anđelu.

Momčilo Bajagić Bajaga
Story 

Njihova ljubavna priča počela je sredinom osamdesetih, upoznali su se u autobusu i tada je počela njihova romansa. Zabavljali su se sedam godina i ubrzo započeli zajednički život, a 1989. godine su izgovorili sudbonosno 'da'.

'Ema je živjela u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao bi li htjela izaći sa mnom u nedjelju, a ona je rekla kako nedjeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je o’ladila, jer tko ne izlazi nedjeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek poslije nekoliko mjeseci smo profurali', istaknuo je glazbenik u jednom intervjuu za srpske Novosti.

Momčilo Bajagić Bajaga
Marina Lopičić/Kurir 

Kako je tada Bajaga priznao, sve pjesme posvetio je Emi kojoj nije bio lak teret njegove slave.

'Veza kao veza nikada nije bila u iskušenju, ali Emi svakako nije bilo lako. Kad si javna osoba, svakakve stvari o tebi se pojavljuju u medijima. Ema je to stvarno dobro podnijela, naročito tih prvih godina našeg zabavljanja, koje su bile najluđe', ispričao je jednom prilikom Bajaga.

Momčilo Bajagić Bajaga s novom djevojkom
PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV