Glazbeni producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili jedna je od omiljenih osoba na regionalnoj estradi. Njegov životni put od djeteta iz liječničke obitelji do jednog od najuspješnijih imena regionalne glazbene scene zanimljiv je mnogima, ali među brojnim zanimljivim detaljima iz Milijeve biografije dominira jedan događaj koji mu je promijenio život - susret sa suprugom Ninom.

Neobičnim spletom okolnosti, Mili je u to vrijeme živio u velebnoj vili u Užičkoj ulici na Dedinju, poznatoj po raskošnim rezidencijama u kojima su živjeli istaknuti političari i drugi moćnici.

'Tad sam živio u Užičkoj, u velikoj vili od 3.000 kvadrata koja je bila rezidencija kineskog ambasadora. Tamo sam napravio studio i prostor za život, moja spavaća soba je imala 250 kvadrata, samo kamin je imao šest metara. Imao sam i svoj park, osiguranje, neki francuski novinari su se šokirali, pitali su tko ovako može živjeti od glazbe u Srbiji. Meni je tu vilu dao jedan prijatelj na korištenje jer sam mu ja pomogao nešto financijski', ispričao je Mili jednom prilikom za Kurir.

U to vrijeme, MIli se družio s grupom od oko desetak djevojaka koje su dolazile u njegovu raskošnu vilu slušati glazbu, gledati filmove i igrati igrice. Ono što Mili nije znao jest da su djevojke o druženju u Užičkoj telefonom redovito izvještavale prijateljicu Ninu koja je tada studirala u Italiji.

Okolnosti su se brzo promijenile i Mili se iz velebne rezidencije preselio u studio od 15 kvadrata na Dorćolu, a ubrzo je i upoznao Ninu.

Aleksandar Milić Mili i Nina Milić
Instagram/Screenshot 

'One su njoj pričale o meni kao o caru koji živi u vili na Dedinju, a ja u trenutku kad ću je upoznati boravim u raspalom studiju', kroz smijeh se tada prisjetio Mili i otkrio da je znao da je 'to-to' čim ju je vidio.

'Od trenutka kad sam je vidio, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala u Italiju na fakultet. Ovim prijateljicama sam odmah rekao: 'Kad Nina sleti, ja moram znati.' Šest mjeseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno. Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gdje sam volio ići. Tamo sam je pitao ima li dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: 'Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije 'to - to'. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo.

Njoj je to bilo smiješno, ali tako je i bilo, to je bilo naš drugi susret u životu. Od tada do sada imamo najsavršeniji mogući brak, da sam ga crtao ne bi bio takav. Ljepšu i pametniju osobu od nje nisam mogao sresti. Ona se opet vratila u Italiju na šest mjeseci, a ja sam živio u Monacu tri mjeseca godišnje, gdje smo otišli zajedno autom čim se vratila iz Italije.

Tamo smo se i zaručili, a nakon godinu dana smo napravili i veliku svadbu. Kći Mia je došla na svijet 2006. godine, a nakon godinu i pol dana i sin Markus koji su od tada centar našeg svemira', ispričao je Mili.