Bivša supruga Harisa Džinovića, Melina Džinović, navodno već pola godine uživa u romansi s dvije godine starijim srpskim biznismenom.

Melina i Haris Džinović.jpg
Dragana Udovičić/Kurir 

'Svima je jasno da je brak Meline i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako se njihov odnos počeo hladiti puno prije nego je ona napustila obiteljsku vilu, uspjela je sakriti da je pravi razlog zbog kojeg je stavila točku na taj brak muškarac kojeg je upoznala protekle godine i s njim uplovila u romansu', istaknuo je nedavno izvor za Alo. rs, a ovdje se nije zaustavio.

Melina Džinović
Youtube/Screenshot 

'Njen novi emotivni partner glasi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerica. S obzirom na to da je njemu posao primaran i želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se skrivati da su zajedno dokle god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju', dodao je isti izvor, uz tvrdnje da se viđaju u njegovom luksuznom stanu.

Melina Džinović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Podsjetimo, Melina i Haris su u braku bili više od dva desetljeća, a nakon razvoda pjevač ne prestaje s iznošenjem 'prljavog veša' o bivšoj supruzi pa je tako otkrio da dizajnerica ne pozdravlja vlastitog sina.