Mnogi s nestrpljenjem iščekuju subotnje finale Eurosonga u kojem će, sudeći prema prognozama kladionica i mnogih anketa, trijumfirati domaći predstavnik, Baby Lasagna.

Baby Lasagna
Marko Prpić/Pixsell 

Iako je u HRT-ovom dokumentarcu 'Ususret Eurosongu – Baby Lasagna' izjavio da obožava Umag i Kaštelir, glazbenikovi korijeni potječu iz druge hrvatske regije. Naime, njegovu roditelji potječu iz Like.

'Ličanin u krvi s istarskom adresom. 28 mi je godina, od kojih sam 20, s gitarom u ruci. Osim glazbe, bavio sam se raznim sportovima od kojih su mi najdraži jiu-jitsu i teretana. U zadnjih godinu dana razvio sam ljubav prema knjigama, specifično periodu realizma, a još preciznije: ruskog realizma. Osim pisanja priča, volim se družiti sa šačicom prijatelja u čijem društvu najviše volim pijuckati razna vina. Obožavam isprobavati svakakva vina iako ne razlikujem Merlot od Terana i Graševinu od Malvazije', prenosi Showbuzz.

Elizabeta Ružić i Baby Lasagna
Srećko Niketić/Pixsell 

Inače, Baby Lasagna već neko vrijeme uređuje kuću u Kašteliru, rodnom gradu njegove zaručnice Elizabete Ružić, u kojoj će mladi par živjeti.