I drugu večer zaredom regionalna zvijezda Dragana Mirković oduševila je tisuće svojih fanova u Areni Zagreb, u sklopu humanitarne regionalne turneje 'Do poslednjeg daha'. Već ranije je pjevačica objavila da se odrekla svog prihoda od koncerata te je donaciju od 20.000 eura darovala djeci iz doma u Nazorovoj.

'Lijepo je vidjeti vas još jednu večer. Hvala što ste večeras sa mnom da podijelite moje emocije, radost i ljubav koju držim u sebi 40 godina. Svoju ljubav prema vama ne mogu opisati', poručila je Dragana.

Dragana Mirković
Mario Poje 

Publika je s pjevačicom uglas pjevala gotovo četiri sata, a na repertoaru se i sinoć našlo oko 60 dobro poznatih hitova. 'Pečat na usnama', ,'Biću njegova', 'Zumbuli', 'Život moj' i 'Na kraju priče' samo su neke od pjesama koje su obilježile Draganinu karijeru dugu čak 40 godina.

Za proslavu velikog jubileja s hrvatskom publikom, Dragana se potrudila oko svakog detalja. Mnoštvo plesača, vrhunska produkcija i posebni stajlinzi samo su dodatno uveličali glazbeni spektakl.

Dragana Mirković
Mario Poje 

'Vi ste zaista sjajni, i večeras. Maksimalno uživam uz vas i neće mi biti problem pjevati za vas dokle god to tražite od mene.'

Omiljenu pjevačicu, emocije su obuzele dok su se na ekranu izmjenjivale fotografije preminulih velikana.

Dragana Mirković
Mario Poje 

'Ove suze su isključivo zbog mojih prijatelja i kolega koji više nisu s nama, nemojte misliti da je razlog nešto treće', otkrila je.

Legendarna pjevačica usred koncerta spustila se među publiku i napravila pravi delirij. Probijala se kroz parter do druge pozornice odakle je obožavateljima ispunjavala glazbene želje i s njima radila selfije.

Večer je dodatno 'začinila' specijalnim gostima. Na pozornicu su i sinoć izašli, kako je istaknula, njezini prijatelji Ivan Zak i Boban Rajović.

Dragana Mirković i Ivan Zak
Mario Poje 

'Boban i ja se sjajno zabavljamo na našim privatnim proslavama, a na ovom našem duetu 'Gromovi' zabavimo se za sve pare.'

Glazbenu legendu Draganu Mirković publika je nekoliko puta vraćala na bis, a ona je fanovima na kraju koncerta poručila kako vjeruje da će se uskoro vidjeti ponovno.

Više fotografija s koncerta pogledajte u našoj galeriji.

Mario Poje Dragana Mirković održala drugi koncert u Areni Zagreb