Razvod Meline i Harisa Džinovića i dalje je jedna od najaktualnijih tema na regionalnoj estradi, a sada je njihov krah braka prokomentirala i Anđelka Prpić.

Melina Džinović i Haris Džinović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Glumica je gostovala u jednoj emisiji gdje je voditeljica pitala što ona misli kako se trenutno Melina osjeća, budući da prolazi kroz istu situaciju kroz koju je i ona prošla, misleći na razvod i razne priče.

'Ja samo mogu reći kako je bilo meni. I razvela sam se i ponovno udala, ako uopće to mogu stavljati u isti koš, iako su potpuno različite stvari, iz sebi vrlo jasnih i najkonkretnijih emocija, osjećanja i pobuda. Sve to što se događalo nije mi uspjelo ući u kuću i poremetiti me. Ja sam se konkretno u tom razdoblju okružila jakim utvrđenjem svojih najbliskijih prijatelja i obitelji i ništa okolo me nije zanimalo', objasnila je glumica.

Anđelka Prpić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Nije me zanimao ničiji stav i mišljenje i to je poanta, ne možeš sa svima dijeliti intimu i problematiku stvari, nema potrebe', zaključila je glumica za srpski Radio S1.

Anđelka Prpić razvela se od bivšeg supruga Darija Prpića 2021. godine, da bi se potom udala za njegovog nekadašnjeg prijatelja Marka Žugića s kojim je prošle godine dobila kćer Čarnu.

Andjelka Prpić
Marija Mlađen/ATA Images/Pixsell