Melina Džinović je nakon više od dva desetljeća i dvoje djece napustila vilu u Beogradu, a onda je uslijedio i službeni razvod od Harisa Džinovića. Pjevač je s djecom ostao u vili u kojoj je za Bajram okupio brojne kolege i napravio veliko slavlje, a Melina se još nije oglašavala za medije.

Melina i Haris Džinović
Grgo Jelavić/Pixsell 

Nakon što je Haris iznio 'prljavi veš' bivše supruge, pojedine njegove kolege počele su surovo govoriti o Melini. Sada se oglasila i influencerica, Hana Hadžiavdagić, koja je bliska s modnom dizajnericom.

'Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Uvijek kažem, mogla sam izabrati nekog drugog, izabrala sam studenta. Tarik je u tom momentu bio student, vozio neku staru 'Opel Astru' imao primanja za tvrtku u kojoj je danas direktor, 300 eura. Jedva smo kraj s krajem spajali doslovno, spavali smo u malom stanu i gasili peć na plin navečer kako se ne bi ugušili. Sve ovisi što izabereš u životu i ovisi što su tvoji prioriteti', istaknula je Hana.

Influencerica je poručila da potpuno razumije Melinu: 'Ne mislim, ako se netko uda iz bilo kakvog interesa da mora trpjeti milijun godina nekoga koga apsolutno ne želi trpjeti. Vrijeme se ne može vratiti, upravo sam to govorila: Ne želim potrošiti više, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim potrošiti još 20 godina...'

Na samom kraju ističe da joj je 'najviše žao što se javno obračunavaju zbog djece'.

'Razumijem i njega i nju. On je povrijeđeni muškarac, imala sam to u životu 'vrati mi moje stvari, polupotrošene parfeme'. Imaš dvije strane, imaš ženu kojoj je dozlogrdilo i ne želi više, i njega koji je povrijeđeni muškarac. S druge strane, ona je odlično znala za koga se udaje, nije se udala za Tarika, udala se za Harisa Džinovića. Ajmo biti realni, ona je meni prijateljica, ali... To je istina. Žena hoće ići dalje, ajde pustite je na miru, daj čovječe sjaši. Na kraju krajeva meni je sve to ružno zbog djece, dajte ljudi saberite se, imate više od 50 godina', zaključila je Hana.

Više Haninih fotografija pogledajte u galeriji.

Martina Popovčić/Pixsell, Frano Jerkan/Pixsell Hana Hadžiavdagić