Zdravko Čolić i Dino Merlin nakon mnogo godina ponovno su ukrstili svoje talente. Zdravko je prošlog tjedna boravio u Sarajevu gdje je i snimio spot za pjesmu 'Biraj ti', čiji je autor upravo Merlin.

Dino Merlin
Željko Vidinović 

Ovo nije prvi put da najveće muške zvijezde u regiji surađuju. Prije 18 godina Dino je napisao jedan od najvećih Čolinih hitova 'Kao moja mati', a prije 34 godina napravio je i pjesmu 'Da ti kažem šta mi je'. Kako kaže izvor koji je bio na snimanju spota, pjesma će sigurno biti bezvremenski hit. Spot je snimljen u gradu odakle su obojica potekli, tema pjesme nema veze sa Sarajevom, ali se spominje Beograd. Osim toga, sene su snimane u jednom od najljepših restorana.

Zdravko Čolić
Dragana Udovičić/Kurir 

'Bit će ovo jedna pjesma uz koju će se moći i plakati i veseliti, čaše lomiti i od sreće i od tuge. Mnogo ljudi je sudjelovalo u spotu, a radio ga je jedan od najpoznatijih bosanskih redatelja Arnej Misirlić. Sve je bilo u strogoj tajnosti, pa su sudionici na setu morali ostaviti telefone u zasebnoj prostoriji. O tekstu pjesme ne smijem mnogo pričati, ali vjerujte mi pjevat će se i po kućama i po kafanama i na svadbama', rekao je izvor.

Podsjetimo, na Merlinovim nedavnim koncertimau Zagrebu i Beogradu jedan od gostiju bio je upravo Zdravko Čolić. Kad se pojavio na pozornici od ovacija publike doslovno su se tresle arene, a pljesak je trajao više od šest minuta. Dino je u jednom intervjuu otikrio i da je Čolić njegov idol i da je kao mali želio biti kao on.