Jelena Karleuša ponovno se našla u žiži javnosti nakon što je oštro kritizirala styling kolegice Anđele Ignjatović Breskvice.

Jelena Karleuša
Instagram 

Njena oštroumnost bez dlake na jeziku oduvijek je bila njen zaštitni znak, a ni ovoga puta nije štedjela riječi. Naime, u njenom ju je domu posjetila novinarska ekipa s kojom je komentirala modne kombinacije poznatih u Srbiji, a među svojim 'metama' na modnoj listi stajala je i mlada pjevačica Anđela Ignjatović Breskvica čiji su javni sukobi s Karleušom već poznati široj publici.

Breskvica
Nemanja Nikolić/Kurir 

Bez zadrške je njen stil ocijenila kao 'blijed' nazivajući je 'praznom krpom' koja spada u novu generaciju koja ne ostavlja nikakav pečat. Njena sveukupna pojava, prema Karleušinoj mjeri, zaslužila je ocjenu dva.

Međutim, odgovor mlade pjevačice nije izostao. Ovoga puta nije šutjela pred Karleušinim prozivkama pa joj se suprotstavila oštrim riječima.

Anđela Ignjatović Breskvica
Instagram/Screenshot 

Naime, Breskvica je na Instagramu objavila selfie fotografiju, a za opis je iskoristila priliku da se nadoveže na Karleušine komentare i ocjenu.

'Bolje i 2 nego 0, mislim', napisala je uz emotikon koji 'umire od smijeha'.