Kontroverzni pjevač, Siniša Vuco, boravio je Dugopolju, mjestu odakle su porijeklom Severinini roditelji, pa se sjetio 'kraljice estrade' kojoj je u Instagram videu poručio da 'ne priča piz*arije' te da su ona, Svetlana Ceca Ražnatović, Zdravo Čolić i Dino Merlin 'babysitteri i bauštelci'.

Siniša Vuco
Neva Žganec/Pixsell 

'Dragi ljudi, dobra večer. Ja sam vam ovdje u Dugopolju, odakle je moja kolegica Severina Vučković. Mi se znamo još kao djeca iz osnovne i srednje škole… Pitajte je jesam li ja pobjeđivao na 'Glasu Kaštela', sigurno nije ona, niti Danijela Martinović. Ja sam bio prvak. Kontam, ja je znam ono… Meni ona okej. Ne znam što je njoj. Ova država ima malo većih problema od njezinih piz*arija. Ne mislim u vezi djeteta, nego ona priča o ljudima koji mole, ne mole, onima koji rone… Daj draga, skuliraj se, bratko. Tko si ti čovječe?

Severina
Hrvoje Jelavić/Pixsell 

Iza tunela Karavanke neka za volanom bude Zdravko Čolić, do njega Dino Dervišhalidović, iza Severina Vučković i Ceca, ne znam koje prezima ima… I tko ste vi? Vi ste babysitterice i bauštelci. Vi ste nitko i ništa u svijetu. Zato sam ja otišao i ako Bog da, kroz godinu dvije, možda polučim neke svjetske rezultate. Hvala lijepo, a ti draga… Daj čuvaj dijete i dogovori se s gospodinom. Čuo sam da je taj tvoj stvarno gospodin… Gospodin Milan. Što te briga tko moli, tko ne moli?', kazao je Vuco u videu koji je potom izbrisao s društvenih mreža.

Siniša Vuco
Ivo Čagalj/Pixsell 

Podsjetimo, Vuco se prije nekoliko mjeseci preselio u Venezuelu gdje sređuje stan na 13. katu zgrade u kojem namjerava živjeti do kraja života. U Hrvatskoj više ne želi nastupati, a nada se da će postati velika južnoamerička zvijezda.