U svom najnovijem vlogu Marija Šerifović odlučila je prvi put s obožavateljima podijeliti intimne detalje o majčinstvu i sinu Mariju. Odgovarala je na pitanja obožavatelja, a jedno od njih bilo je je li promijenila prioritete otkako je postala majka, te je iskreno podijelila svoje iskustvo.

Marija Šerifović
Instagram 

'Možda ne još uvijek sto posto, ali ja znam da je jako teško. Puno čitam o tome, puno gledam o tome. Smatram da svaka majka koja je na bilo koji način došla do svog djeteta, bilo porođajem, bilo surogat majkom, posvajanjem, kako god, treba imati plaćen porodiljni tri godine. Trebaju imati troduple plaće, besplatne bonove za sve na ovom svijetu što postoji. Od taksija, trgovina, svega. Da se ja nešto pitam i da sam neka vlast, to bi bila prva stvar koju bih napravila. Pogotovo za mlade mame koje nemaju nikakvu pomoć, mogu pretpostaviti koliko je to teško. Doslovno ti dođe da na trenutak lupaš glavom o zid, pa se sljedeći trenutak smiješ, pa plačeš', objasnila je Marija.

Osim toga, Marija je otkrila na kakvu glazbu njen sin Mario najviše reagira i pomaže li mu glazba prilikom uspavljivanja.

Marija Šerifović
Instagram 

'Mario fantastično reagira na glazbu. Nedavno je išla neka tužna glazba na YouTube-u i on se rastuži. Odmah poslije toga sam mu pustila kolo. Ali njihovom živčanom sustavu trebaju laganije melodije, postoje neka uputstva za to, ali voli slušati brzu glazbu, ne voli spor tempo', istaknula je ona.

Marija je priznala da je primijetila da njena majka Verica Šerifović sad više voli njenog sina Marija nego nju.

'Jedan dan kaže da, drugi dan kaže ne, treći dan 'gdje je moje pile?' Ona je luda baba, najluđa baba na svijetu. Znači bako, javni apel, moraš shvatiti da ti moraš biti baka i da nekad trebaš otići i malo odmoriti. Vera ne želi ići kući, opsjednuta je njime, tako da ja mislim da njega sad voli više nego mene', priznala je Marija.

Verica i Marija Šerifović
Instagram 

Sve je zanimalo i kako je Marija sinu odlučila dati ime Mario, a sad je i to otkrila.

'Željela sam da se zove na slovo 'M' i da se zove 'Max'. Onda naravno, moje prijateljice seljanke su rekle 'Da ti se dijete zove kao pas?'. Zbog trenutka procesa, papirologije dok smo bili u bolnici, to se sve mora popuniti i došla je žena i pitala kako se zove. Svi su krenuli smišljati na slovo 'M' i netko je rekao 'Mario' i ja sam samo rekla 'Pišite Mario'.