Indira Levak, bivša pjevačica grupe Colonia, godinama je u skladnom braku sa suprugom Miroslavom, a svojevremeno je otkrila da, kao i većina parova, imaju probleme u braku.

Indira Levak
Instagram 

'Brak mi nije idealan, nema takvog. Brak je ponekad bura, a ponekad orkanska bura... Ipak, ljubav je najbitnija, kao i poštovanje. Suprug mi je srodna duša, a mi smo dvije temperamentne osobe. Ja sam Djevica, on je Ovan i vrlo smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon 25 godina smo shvatili da je besmisleno nepričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobjede', istaknula je pjevačica tada za Informer.rs

Podsjetimo, pjevačica i njen suprug Miroslav Levak su se skućili na samo desetak minuta od centra Zagreba u mirnom kvartu. Susjedi za njih imaju samo riječi hvale i ističu da se Indira nikada ne ponaša kao zvijezda, već da je izuzetno fina, pristupačna i srdačna.

Indira i Miroslav Levak
Story 

'Indira je uvijek razdragana i nasmijana, nije se dogodilo nikad da prođe, a da ne pozdravi', priča susjeda koji živi u ulazu do obitelji Levak.