Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'JESAM LI SE PUNO PROMIJENILA': Tina Katanić iznenadila fotografijom snimljenom prije skandala koji ju je obilježio

Autor TOMISLAV PARLOV

Tina Katanić objavila je 'nekad i sad' fotografiju na Instagramu te je pitala pratitelje je li se puno promijenila.

 Tina Katanić bila je Kraljica Hrvatske 2000. godine Izvor: Goran Čižmešija

Bilo je potrebno dugo vremena da se neke stvari u životu Tine Katanić, uključujući i karijeru, vrate na svoje mjesto. Nakon skandala 2015. koji je izazvala snimka seksa, a u kojoj je ona jedna od aktera, manekenka i prezenterica s diplomom Učiteljskog fakulteta odlučila se povući iz javnog života.

Sedam godina kasnije, Tina je prekinula zavjet šutnje, a da je odlučila na svoju prošlost gledati blagonaklono pokazuje njezina najnovija Instagram priča.

Naime, Tina je na Instagramu podijelila svoju fotografiju iz 2000. godine koju je usporedila s najnovijom te je pratiteljima postavila pitanje: 'Jesam li se puno promijenila?'.

 Tina Katanić nekad i sad Izvor: Instagram

Podsjetimo, Tina Katanić je nedavno ekskluzivno za magazin Story odlučila progovoriti o teškom kaznenom djelu koji je obilježio njezin život, ali i hrvatsku javnost.

'Bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Već kada imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja. Želim podići svijest o tome da se ne odmahuje rukom i ne stigmatizira nešto što je proizišlo iz čistog povjerenja. Važno je da se čuje tko je žrtva i tko je tu napravio teško kazneno djelo. Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima. Na kraju krajeva, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena ozbiljna kaznena djela. U tom razdoblju najgore mi je bilo zbog moje obitelji, čak ne zbog mene. Iz svega sam izišla podignute glave. Najvažnije mi je da je donesena pravomoćna presuda i da je osoba dobila zatvorsku kaznu.

Meni zatvorska kazna ne znači gotovo ništa jer je počinjena nepovratna šteta nad mnom, ali služi kao poruka da se ne mogu i ne smiju činiti kaznena djela te uništavati tuđi životi nekažnjeno. Rekla bih da to nije bio skandal, nego teško kazneno djelo', rekla je tada.

Povezane vijesti