Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ONA GA JE ISTINOM ODLUČILA DOKRAJČITI: Sin poznatog košarkaša gnjusno se ponašao prema ocu, a ubio je i čovjeka

Autor TOMISLAV PARLOV

Zvezdan Slavnić navodno je bio nasilan prema ocu, umirovljenom srpskom košarkašu, Zoranu Moki Slavniću.

 Zvezdan Slavnić, Ana Ćurić i Zoran Moka Slavnić vode medijski rat Izvor: Instagram, Antonio Ahel/ATA Images, Goran Kadić/Kurir

Zvezdan Slavnić, sin poznatog umirovljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića, svojim je nasilničkim ponašanjem u kontroverznoj 'Zadruzi' šokirao cijelu regiju, a sada mu je 'čavao u lijes' odlučila 'zabiti' prijateljica njegove nevjenčane supruge Ane Ćučić.

Milena je za Kurir prokomentirala ulazak svoje prijateljice u 'Zadrugu' te je iznijela niz novih detalja o Zvezdanu Slavniću i njegovu ocu Zoranu. Naime, reality natjecatelj je, navodno, bio nasilan i prema svom ocu.

'Šokirana sam strahopoštovanjem koje imaju tamo prema njemu, koje strahopoštovanje prijatelju, nisi ti kriminalac, dečka si ubio greškom. U Švicarskoj je pljačkao kao kad bih ja otišla s najlon čarapom na glavi i uhite me ispred lokala. Kristijan Golubović je za njega Bog podzemlja. Mnogi su o njemu stvorili lažnu sliku jer misle kao sin Moke Slavnića, ali taj čovjek se samo diči tuđom slavom. On beogradskog asfalta nije preorao, nitko ne zna za njega osim kao za Mokinog sina, a Moku bih voljela pitati je li toliko bez novaca pa ne silazi sa televizije i gdje je bio dok mu je sin bio po zatvorima, po operacijama. Nije viđao sina u zatvoru, nije ga obilazio, ni unuče ne viđa. On je i prema svom tati bio nasilan', rekla je Milena.

 Zvezdan Slavnić i Ana Ćurić u Zadruzi Izvor: Screenshot YouTube

Podsjetimo, Zvezdan je prilikom ulaska u show progovorio i o ubijenoj pjevačici Kseniji Pajčin.

Naime, on je u ožujku 1998. godine u jednom klubu ubio Olivera Jovanovića koji je preminuo 12 dana nakon pucnjave. Tada se puno pisalo da je motiv sukoba bila njegova tadašnja djevojka Ksenija Pajčin. Zvezdan je tada osuđen na devet i pol godina zatvora.

 Ksenija Pajčin intervju Izvor: Youtube/Screenshot

Zvezdan je u Zadruzi ovako govorio o Kseniji. 'Vidjeli smo se možda dva, tri puta. Izlazio sam vikendima, pričali smo nekih sat vremena. Kada smo se viđali, više smo šutjeli nego pričali. Ksenija je bila posebna. Djevojčica puna energije, veselje, sve najljepše mogu reći za nju. Prijateljica, šaljivdžija, super je bila', rekao je kratko.

Povezane vijesti