Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'I DALJE MI NIJE DOBRO KAD SE SJETIM': Poznata regionalna pjevačica progovorila o smrti voljenog supruga

Autor TOMISLAV PARLOV

Elma Sinanović prisjetila se pokojnog supruga pa je progovorila o kćeri Huliji.

 Elma Sinanović poznata je pjevačica Izvor: Instagram

Bosanskohercegovačka pjevačica Elma Sinanović u televizijskom se intervjuu prisjetila najtežeg perioda u svom životu, kad je preminuo njezin suprug Smail Sinanović.

'Jao, to je teško, kad se sjetim, i dalje mi nije dobro. Ja vam mogu reći kako sam ja. Ja sam jako pobožna, vjerujem u Boga i u višu silu, prihvatila sam to, ja sam jaka. Kad mi se dogode loše stvari, samo razmišljam kako se izvući iz toga, onda kad se sve završi ja se isplačem. Oslobodim se neke negativne emocije. Čovjek treba biti jak, prihvatiti sve kao da je moralo tako biti. Rođeni smo, pomalo i patimo i budemo sretni, sve je to život.

 Elma Sinanović o pokojnom suprugu Izvor: Pink Tv/Screenshot

Ja kažem dogodio mi se život, najbitnije je u cijeloj priči kad se događaju loše stvari, da ostaneš dostojanstven, kad te najviše napadaju, ogovaraju, izmišljaju, najbitnije je da ostaneš dobar i okej, da se ne spustiš na nivo pa budeš kao oni. Sve to prođe', ispričala je iskreno Elma u emisiji 'Vikend specijal – Premijera'

Pjevačica je potom istaknula da njezina kći Hulija ima talent za glazbu, ali da nju to ne interesira jako.

'Nju drži sve dva dana, ona je pretalentirana, ali vidjet ćemo. Ima mušku energiju, ona je totalni opozit meni, ona je 10+. Ima tu energiju', rekla je pjevačica u emisiji.