Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O UKUSIMA SE RASPRAVLJA: Karleuša blokirala 'prvu ženu Balkana' jer je ovo rekla o Dušku Tošiću

Autor TOMISLAV PARLOV

Jelena Karleuša blokirala je Staniju Dobrojević jer je za Duška Tošića rekla da je najzgodniji srpski nogometaš.

 Jelena Karleuša je pop diva Izvor: Stefan Stojanović/Kurir

Regionalna pop diva, Jelena Karleuša, na svojim je društvenim mrežama blokirala starletu, inače rodom Virovitičanku, Staniju Dobrojević jer je javno pohvalila njezina supruga Duška Tošića.

Stanija je u emisiji 'AmiG show' na direktno pitanje voditelja Ognjena Amidžića koji je najzgodniji nogometaš iz Srbije kao iz topa rekla da je to Karleušin suprug - Duško Tošić.

'Jao, Bože, zašto me to svi pitaju? Uvijek me tako pitaju. Spominjala sam supruga od Sofije Milošević, ali evo da ne bude on, neka bude Duško Tošić', rekla je ona.

 Stanija Dobrojević je pohvalila Duška Tošića Izvor: Kurir/Ana Paunković, Nemanja Nikolić/Kurir

O ukusima se, kažu, ne raspravlja, ali kod Jelene to nije pravilo. Nakon što je do nje došla Stanijina izjava, pjevačica je starletu, lagano, blokirala.

Naime, Stanija je do jutros uredno pratila 'Malu od skandala', njezin život i rad na društvenim mrežama, ali to će sada moći samo putem medija jer je na socijalnim mrežama - blokirana.

Jelena je poznata po tome da često blokira ljude na Instagramu. Iako glasi za veliku showbusiness zvijezdu, mnogima je čudno kako ima vremena baviti se blokiranjem ljudi na Internetu.

Starleta medijima nije htjela komentirati postupak Jelene Karleuše.

Povezane vijesti