Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SADA ŽIVI KAO ARAPSKA PRINCEZA: Najbogatija Srpkinja je prije šeika ludo voljela poznatog rukometaša

Autor TOMISLAV PARLOV

Jelena Bin Drai je prije braka sa Saeedom bila u ljubavnoj vezi sa srpskim rukometašem Vladom Jovanovićem.

 Jelena Bin Drai i Saeed Bin Drai su u braku Izvor: Instagram

Bivša Miss Jugoslavije Jelena Bin Drai punih četrnaest godina živi svoju bajku u Dubaiju s arapskim biznismenom Saeedom Bin Draijem s kojim ima četvero djece, kćer Asju i sinove Hilala, Hamdana i malenog Rashida. Ono što je u javnosti manje poznato je to da je prije braka bila ludo zaljubljena u poznatog srpskog sportaša koji je danas uspješan poslovni čovjek.

Bivši Jelenin dečko je nekadašnji rukometaš i svojevremeno jedan od najvećih zavodnika na našim prostorima. Naime, Jelena se u mladosti zabavljala s Vladom Mandićem, a o njihovoj ljubavi srpski mediji u to vrijeme nisu prestajali pisati. Iako ga je ludo voljela, na put njihovoj ljubavi stale su brojne afere, koje su tada velikog ženskaroša pratile u stopu.

Kada su na svoju vezu konačno stavili točku, manekenka se posvetila karijeri, a ubrzo je upoznala i sadašnjeg supruga. Vlada se također oženio i promijenio dotadašnji stil života koji je podrazumijevao izlaske, provod i veliku naklonost žena.

 Jelena Bin Drai i Saeed Bin Drai žive u Dubaiju Izvor: Instagram

Vlada Mandić svoju je sreću pronašao pored petnaest godina mlađe Jasmine, s kojom ima troje djece, sinove Petra i Savu i kćer Mateu, dok iz prvog braka ima Sašu koja je divno prihvatila svoju braću i mlađu sestricu.

Povezane vijesti