Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZNATE LI KAKO SE ZAPRAVO ZOVE NAJZGODNIJI HOLIVUDSKI GLUMAC? Evo zašto Brad Pitt nikad ne koristi svoje pravo ime

Autor TOMISLAV PARLOV

Brad Pitt je uvijek bio na glasu kao jedan od najzgodnijih glumaca u Hollywoodu, a malo tko zna njegovo pravo ime.

 Brad Pitt Izvor: Profimedia

Otkako je Brad Pitt stekao slavu i popularnost, njegova ljepota gotovo nikoga nije ostavila ravnodušnim, a Angelina Jolie i on i danas se smatraju jedinim od najljepših parova u povijesti filmske industrije.

Njegovo ime poznato je po cijelom planetu, ali mnogi ne znaju da nije koristio svoje pravo ime otkako se preselio iz rodnog Missourija.

Povezane vijesti

Glumac je jednom prilikom progovorio o okolnostima koje su dovele do njegovog odlaska iz Missourija. Pitt je objasnio da je trebao završiti školu, ali jednostavno nije mogao dočekati početak filmske karijere. Otišao je prije nego je diplomirao.

 Brad Pitt i Angelina Jolie Izvor: Profimedia

'Uvijek sam se žalio da u južnom Missouriju nema filmske akademije i palo mi je na pamet da bih mogao otići na nju, pa sam se doslovno spakirao, sjeo u auto i otišao. Nisam diplomirao', priznao je Pitt na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari.

Pravo ime glumca je William Bradley Pitt, koje je dobio po ocu Williamu Alvinu Pittu. Brad je odlučio skratiti svoje ime zbog svoje želje da se bavi glumom.

Kako bi ga se lakše zapamtilo, glumac se poslužio svojim srednjim imenom, pa tako danas mnogi ne znaju kako se on zapravo zove. Osim toga, malo tko zna da se čak i Brad podvrgnuo estetskoj korekciji.

Brad Pitt nije jedini glumac koji je promijenio ime kako bi postao poznat u Hollywoodu. Jamie Foxx je sada popularan pod tim imenom, no pitamo se bi li to bio slučaj da je ostao pri svom pravom imenu, a to je Eric Marlon Bishop. Čak je i legendarna Marilyn Monroe promijenila ime, zapravo se zvala Norma Jean Mortenson.

Povezane vijesti