Javnost ne prestaje brujati o razvodu pjevača Harisa i modne kreatorice Meline Džinović koji su se nakon 22 godine ljubavi odlučili razići.

Melina je nakon priča o razvodu prvi put viđena na humanitarnoj reviji na početku rada fondacije Angelina, osnovane na inicijativu obitelji tragično stradale djevojčice Angeline Aćimović, u masakru u OŠ 'Vladislav Ribnikar'.

Haris Džinović i Melina Džinović.jpg
Nemanja Nikolić/Kurir, Dragana Udovičić/Kurir 

A sada je i Haris odlučio pokazati kako provodi vrijeme nakon što ga je supruga ostavila.

Haris Džinović
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Naime, pjevač je nastupao u jednom poznatom beogradskom restoranu, a po reakciji publike, ne bi se reklo da je tužan ili neraspoložen, budući da su oko njega svi plesali bez prestanka. Pjevač je atmosferu doveo do usijanja, te se može reći da je poslije razvoda 'samo nastavio svoj život'.

Haris Džinović
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Podsjetimo, pjevač je nedavno za In Magazin prvi put progovorio o razlozima razvoda.

'Dat ću vam odgovor! Pitajte nju, ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge, ja ne znam nijedan. To je to', rekao je pjevač.

'Ne, nije mi teško. Bilo mi je teško prije godinu, godinu i pol dana jer mi se razbija obitelj i tako dalje. Međutim, nekako sam to ishendlao snagom mentalnog sklopa koji je poprilično jak, a pomalo i tvrdoglav. Uspio sam sve to sanirati i, kako se kaže, iz jedne bitke izađeš jači nego što si bio', dodao je on.