Nakon više od dva desetljeća braka pjevač Haris Džinović i modna kreatorica Melina Džinović odlučili su na svoj odnos staviti točku.

Naime, Melina i Haris zajedno su bili 22 godine od čega 10 u braku u kojem su dobili dvoje djece - kćer Đinu i sina Kana.

Melina i Haris Džinović
Grgo Jelavić/Pixsell 

Djeca su ostala živjeti s Harisom u vili na Senjaku, dok je modna kreatorica još prije godinu dana, kako je pjevač ispričao, napustila njihov dom.

Modna kreatorica Melina Džinović odlučila je promijeniti prezime nakon razvoda od Harisa. Ona navodno nije željela zadržati suprugovo prezime već je odlučila vratiti svoje djevojačko - Galić. Čeka se samo formalno da promijeni dokumente i dobije papir da su službeno razvedeni.

Melina Džinović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Inače, Melina i Haris ušli su u vezu 2002. godine dok je ona bila na fakultetu, a vjenčali su se 12 godina kasnije. Kako je ranije pričao pjevač, njih dvoje su se upoznali u Sarajevu, potpuno spontano, a njihov odnos krenuo je iz avanture.

Podsjetimo, Džinović je odlučio prekinuti šutnju, a kako tvrdi, razlog za razvod je Melinino navodno nevjerstvo.

Melina Džinović
Dragana Udovičić/Kurir 

'Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna', rekao je nedavno Haris Džinović za In Magazin.