Već se tjednima bruji o razvodu poznatog pjevača Harisa i modne kreatorice Meline Džinović koji su nakon 22 godine ljubavi i 10 godina braka na svoj odnos odlučili staviti točku.

Haris je uoči nedavnog nastupa u jednom popularnom zagrebačkom klubu za In Magazin konačno prekinuo šutnju i prvi put progovorio o razlozima kraha braka s Melinom.

Haris Džinović i Melina Džinović.jpg
Nemanja Nikolić/Kurir, Dragana Udovičić/Kurir 

'Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna', rekao je Haris o razvodu od 30 godina mlađe Meline koja se o ovoj temi nije željela oglašavati.

Tko je Melina Džinović?

Supruga Harisa Džinovića rođena je kao Melina Galić u Bihaću 1982. godine. S roditeljima Elmom i Sulejmanom živjela je u ovom gradu, poslije čega se preselila u Zagreb, a potom upisala Filološki fakultet na odsjeku za engleski jezik i orijentalistiku.

Dok je bila na trećoj godini studija, upoznala je pjevača Harisa Džinovića, a on je rekao da se to dogodilo dok je čekala svog dečka koji se također zvao Haris. I sljedeći put su se sreli sasvim slučajno, na Džinovićevom nastupu u Zagrebu, a potom je Haris pozvao Melinu da bude njegova gošća u Parizu.

Melina Džinović
Vladimir Šporčić/Kurir 

'Moja obitelj nije ni stigla reagirati jer sam ja to odlučila preko noći. To nikad nije bila tema razgovora jer sam ja pobjegla. Otišla sam za Pariz kod Harija i nikad se više nisam vratila kući', rekla je Melina.

Par je zajedno živio 12 godina prije nego što su se vjenčali. Zajedno su dobili sina Kana i kćer Đinu, a romantičnom vjenčanju na jahti Maltese Falcon nadomak Dubrovnika nazočila su njihova djeca i 30-ak uzvanika.

Dok je Džinović za svjedoka odabrao biznismena Filipa Ceptera, Melini je kuma Slavica Radić Ecclestone, bivša supruga vlasnika Formule 1, Bernieja Ecclestonea.

Melina Džinović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Melina je, iako je javnost najbolje zna kao suprugu Harisa Džinovića, u modnim krugovima najpoznatija kao istaknuta modna dizajnerica. Naime, ona stoji iza modne kuće Hamel koju je osnovala želeći oživjeti dizajn koji osvjetljava žensku figuru i fokusira se na eleganciju ženskog tijela i oblina.

Kako je više puta objasnila, ona kreira odjeću kakvu bi nosila i sama, a obično bira tkanine koje se lako pakiraju i nose na večernjim događajima. Svoje kreacije predstavljala je na brojnim tjednima mode, a američki debi imala je na Tjednu mode u Miami Beachu prije nekoliko godina kada je pokazala kolekciju FUNKSHION.

Melina i Haris Džinović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Toalete s potpisom Meline Džinović imali smo često priliku vidjeti i na svjetskim zvezdama, a samo neke od poznatih ljepotica koje su se pojavile u njenim haljinama su Jennifer Lopez, Olivia Culpo, Paris Hilton, Ashlee Simpson...

Štoviše, slavna Jennifer Lopez je u jednom razdoblju krajem 2016. i tijekom 2017. godine nosila Melinine kreacije gotovo u svakoj svečanoj prilici.