Haris Džinović je u prvoj izjavi nakon razvoda od Meline Džinović istaknuo da prevareni muž zadnji sazna, aludirajući na to da je njegova bivša supruga još za vrijeme braka našla drugog partnera.

Ipak, kao zmija noge krije da je i on imao tajne avanture, saznaje Kurir.

Haris Džinović i Melina Džinović
Dragana Udovičić/Kurir 

Za jednu takvu kreatorica je saznala prije tri godine zbog čega su se tada žestoko posvađali. Pjevač je, kako kaže izvor, imao neobaveznu vezu s javnosti nepoznatom djevojkom koja je deset godina mlađa od njegove žene. Glazbenik se s tom djevojkom viđao uglavnom u vili kad Melina i njihova djeca nisu bili tu.

Haris Džinović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Bez obzira što je Haris u godinama, on je veliki zavodnik. Ali ni on nije cvijeće. Čuo sam kad je nedavno javno aludirao da se razvodi zbog toga što je on kao prevareni muž to posljednji saznao, ali mi nije jasno zašto ne kaže da je i on imao avanture tijekom braka. Žene s kojima se on tajno viđao nisu baš reprezentativne za javnost, ali je s njima provodio vrijeme. S jednom je mjesecima bio u kombinaciji. Ta djevojka jeste atraktivna, godilo mu je to što ga sluša, a stalno joj se žalio na Melinu. Zamislite dođe vam djevojka i onda vi pričate s njom o ženi i to je glavna tema. Melina je za njegovu vezu saznala tako što je vidjela poruke u njegovom telefonu, nastala je svađa iako su već tada između njih bili zategnuti odnosi', tvrdi izvor blizak Džinoviću.

Melina Džinović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Nakon što je odjeknula vijest da se Melina i Haris razvode otvorila se i Pandorina kutija. Zajednica poznatog para posljednje četiri godine ne funkcionira kako treba, ali su njih dvoje pokušavali u javnosti održati sliku sretnog para. Željeli su od javnosti sakriti da se razvode i da svatko želi živjeti kako smatra da treba. Djeca su im dovoljno velika, razumiju situaciju i ne miješaju se u odluke svojih roditelja. Melina također ima svoju emotivnu priču, sretno je zaljubljena. S druge strane, Haris je oduvijek bio zavodnik i u društvu lijepih i atraktivnih žena, pa mu ni to što je uveliko u osmom desetljeću ne predstavlja problem. On je Melini jasno dao do znanja da se nema namjeru odseliti, ali nije ni tražio da se ona odseli iz vile, ona je to sama odlučila, što je također otkrio u nedavnom intervjuu.