Melina i Haris Džinović imali su turbulentan period zbog razvoda nakon 22 godine zajedničkog života, a dodatne muke im je stvorila kći Đina Džinović zbog operacije povećanja stražnjice.

Melina Džinović i Haris Džinović
Slaven Branislav Babić/Pixsell 

Ona se nedavno u privatnoj bolnici podvrgnula sređivanju stražnjice, što je rezultiralo žestokim okršajem između pjevača i dizajnerice, naročito jer je došlo do komplikacije nakon zahvata.

'Haris neće prihvatiti da je njegova kći stavila silikone u grudi i sada u stražnjicu. To mu je teško palo. Za to krivi Melinu. Smatra da je ona odgovorna što je išla na operaciju, a ima tek 20 godina. Baš su se posvađali. Majka kao majka, podražava kćer da popravi ono u svom izgledu čime je nezadovoljna, ali Džinović je odbio da financira tu intervenciju. Problem je nastao tek nakon operacije. Hvala bogu, sada je sve u redu, ali bilo je čupavo. Zakompliciralo se. To je Harisa još više razljutilo. Bio je uplašen. Kad se Đina oporavila, posavjetovao ju je da se zaustavi kad su kirurške intervencije u pitanju', priča obiteljski prijatelj.

Đina Džinović
Dragana Udovičić/Kurir, TikTok/Screenshot 

Haris Džinović je rekao da ne želi gledati kćer kako se pući ili prikazuje stražnjicu u prvom planu.

'Djetetu, kao ja Đini, mogu govoriti do prekosutra što je pametno raditi, ali čim se okrene, presvlači se u liftu i ne sluša me. To je valjda tako kad su ti roditelji pod glavom, možeš raditi što hoćeš jer ti je sve ostalo egzistencijalno osigurano. Ne bi njima pao TikTok na pamet da nemaju elementarnih stvari koje čine život. Trebali bi ustati ujutro u pet sati pa da odrade smjenu. Sada uzmu mobilni u ruke i on ih odgaja. Evo, kod mene sjedi u sobi i ne izađe po cijeli dan da vidi što mi radimo. Ne možeš 24 sata biti na telefonu, oči će ti ispasti, i onda ta fotografiranja i postavljanje na Instagram i tako dalje... Ako je to glavna preokupacija, onda ja nisam pametan', kazao je on svojevremeno za bosanske medije.

Đina Džinović nakon operacija
Instagram 

 Više Đininih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram Đina Džinović