Dobro poznati par, pjevačica Lepa Brena i nekadašnji tenisač Boba Živojinović godinama su u skladnom braku u kojem su dobili dva sina, Stefana i Viktora Živojinovića, dok Boba iz prvog braka ima i sina Filipa, supruga trenutno najpopularnije pjevačice Aleksandre Prijović.

Lepa Brena, Boba Živojinović i Viktor Živojinović
Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Pixsell 

Viktor i Stefan žive povučenim životom i ne vole se pretjerano eksponirati u medijima. Ipak, budući da su im roditelji veoma poznati nemoguće je baš sve sakriti od javnosti. Tako je i ljubavni život mlađeg Viktora često u centru pažnje javnosti, koju on s vremena na vrijeme zagolica s ponekom fotografijom na kojoj pozira s misterioznom djevojkom.

Ipak, na svakoj od njih, nije jasno o kome je riječ, ali je sad i ta misterij riješen. Kako piše Hello, djevojka koju već neko vrijeme viđamo na fotografijama s Viktorom je lijepa voditeljica Sofija Spasojević, koju trenutno radi na Blic televiziji.

Njihove zajedničke fotografije upućuju na to da već neko vrijeme uživaju u romansi, a brojnim pratiteljima na društvenim mrežama nije promaknulo ni to da Viktor često lajka njene fotografije i objave.

Sofija se ranije profesionalno bavila plivanjem, ali je od tog sporta morala odustati jer je imala ozbiljnu ozljedu. Tad se odlučila posvetiti modelingu u kojem je itekako uspješna. Nosila je čak i neke komade odjeće iz Brenine nove kolekcije, pa je sada jasno i da je Brena, na neki način, kumovala njihovom upoznavanju.