Bivši kandidat 'Ljubavi na selu', Željan Arnerić, u ekskluzivnoj je ispovijesti za Scenu prozvao Ines Petrić 'lažnom humanitarkom', a nije štedio ni druge 'povratnice' tog showa.

Željan Arnerić
RTL 

'Zamjerila mi se najviše Ines Petrić. Glumi veliku humanitarku, a pomoći će npr. Bahri samo ako će mediji o tome pisati. Ako neće, onda ne želi pomoći ni da može. Žulja nas najviše ono što nam nedostaje, a mislim da njoj nedostaje ljubavi. I njenoj prijateljici Ireni, također. Željne su pažnje. Tužno je to i smatram da je to njihovo veliko breme - 'ja ja i opet ja', kazao je.

Ines Petrić
RTL 

Fatalnu frizerku pogodile su Željanove riječi kojeg, kako nam je kazala, nikad u životu nije vidjela.

'Mi se uopće ne poznajemo. Tko uopće daje njemu pravo spominjati moje ime? Sjećam se jedino da mi se dvaput obratio putem društvenih mreža. Prvi put je htio da se upoznamo, a onda mi se javio kad sam Bahri tražila smještaj. Molio me da mu pomognem. Kazao je kako je sezona i da njegova gazdarica traži da iseli iz stana do jeseni radi iznajmljivanja. S ljudske strane sam se sažalila nad njegovom sudbinom. Našla sam kuću u Lučkom, no vlasnici je nisu htjeli dati na korištenje muškoj osobi. To je jedini razgovor koji smo vodili preko messengera. No on me je iz čistog mira našao klevetati na sve strane. Nije važno što loše priča o meni, nego tko to radi. Žalosno je da se u tim godinama nije pobrinuo za sebe, da sredi svoj život, da stane na noge, nego javno svakodnevno radi probleme. On je jedna jadna izgubljena duša u ovom svemiru. Moja djela govore puno o meni. Ja imam sve dokaze ljudi da smo moja obitelj i ja pomogli mnogima u doba epidemije koronavirusa i potresa', rekla je Petrić pa napomenula:

Ines Petrić
Privanta arhiva 

'Ljubomoran je na moju popularnost i slavu za koju sam se isključivo ja sama izborila.'