Beogradska glumica i voditeljica Nataša Aksentijević, koja je osvojila javnost duhovitim videima na društvenim mrežama i hit predstavom 'Kako i zašto ubiti muža', s kolegom Peđom Damnjanović vraća se u Hrvatsku s novom predstavom 'Kako sam se nadala, dobro se nisam udala', koja će biti premijerno prikazana 24. veljače u Zorinu domu u Karlovcu, 26. veljače u HKD na Sušaku u Rijeci i 27. veljače u Dvorani Lora u Splitu.

Nataša Aksentijević
promo 

'Kako sam se nadala, dobro se nisam udala', tekstom Dušana Jankovića i režijom Miše Obradovića, donosi svježi pristup temi koja je svima bliska - traženje pravog partnera. Kroz humorom prožetu radnju i zanimljive likove, ova predstava nas vodi na putovanje kroz različite aspekte ljubavi i romantike.

Nataša Aksentijević
promo 

'Pored duhovitog i pomalo tragikomičnog teksta, ova predstava donosi nam i priliku za introspekciju. Kroz likove koje gledamo na sceni, možemo prepoznati dijelove sebe i svojih iskustava u potrazi za ljubavlju', ističe redatelj Miša Obradović.

Ulaznice su dostupne na MojeKarte.hr. I ne zaboravite, potraga za pravim partnerom može biti dugotrajan proces, ali svaki izazov i svaka prepreka na tom putu služe kao prilika za osobni rast i sazrijevanje. Do tada možete se uvijek zabaviti uz dobru predstavu koja će vas podsjetiti da niste jedini u potrazi za onim pravim, ali i vratiti nadu da onaj pravi, dolazi u pravo vrijeme.