Aleksandra Popović, kći pjevačice Suzane Jovanović i kreativnog direktora 'Granda' Saše Popovića, iz godine u godinu iznenađuje javnost. Naime, Aleksandra je u jednom trenutku napustila dva fakulteta koja je studirala, da bi završila tečaj za manikiru i počela se baviti tim poslom.

Međutim, 23-godišnja Aleksandra se sad pohvalila još jednim biznisom, a to je proizvodnja nakita.

Aleksandra Popović
Instagram/Screenshot 

Kći Suzane Popović je na društvenim mrežama dokumentirala proces nastanka nakita, a mnogi su je pohvalili na umijeću koje je pokazala. Saša je, inače, kćeri poklonio stan u kompleksu na Bežanijskoj kosi, ali i lokal u kojem je započela prvi biznis dok će, nema sumnje, u istom biti posvećena i drugom poslu.

'Nju ne zanima posao u 'Grandu'. U drugim je vodama, a sin je tonac u 'Grandu'. Kad završi fakultet, vidjet ćemo', izjavio je svojedobno Saša Popović na pitanje o nasljednici.

Aleksandra Popović
Zorana Jevtić/KURIR 

'Ona je skromna. Rekla nam je: 'Nemojte mi slučajno praviti neku zabavu i organizirati mi rođendan javno, ja to ne želim'. Mi poštujemo njene želje i mislimo da je pravi korak učinila ka svijetu odraslih, Jako je skromna, ne traži ništa... Dijete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna, i svaki dan kažem da sam blagoslovljena što imam takvu djecu, takav je i sin, a takva je i ona', ispričala je svojedobno Suzana Jovanović kad su je pitali za proslavu kćerina 18. rođendana.

Međutim, s obzirom da Saša ima milijune, djeci je osigurao nekretnine za život.

'Suzana je u kući sa mnom. Kćeri i sinu kupili smo stanove, lokale i garažna mjesta i osigurali smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Budući da sam umirovljenik, da me netko obilazi pod stare dane, a i da mi budemo blizu njih, dat će Bog i da unuci dođu. Opremili smo im stanove, to im je najljepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja', rekao je nedavno Popović.