Reper Igor Panić, poznatiji kao Nucci, nedavno je od Saše Popovića kupio dva stana koji su trenutno u izgradnji, a sad je ispričao kako je izgledao njihov prvi susret i kakav je Popović privatno.

Nucci
Instagram 

'Ma car. Ja sam ga prvi put upoznao kad je bila neka prezentacija. Legenda čovjek, vidi mu se po stavu i po gestikulaciji da je svašta prošao i da je mnogo postigao. Svaka mu čast i da sad s toliko godina ima entuzijazma krenuti prvi put u građevinu, to je isto ludilo', rekao je reper.

Nakon nedavne svađe s Jelenom Karleušom, Nucci je progovorio u kakvom su trenutno odnosu, ističući da on zapravo prema njoj nikad nije gajio negativne osjećaje.

Jelena Karleuša
Instagram 

'S moje strane smo u istoj situaciji. Ja nju nikad nisam nešto mrzio ili što god, samo sam odgovorio u svoju odbranu nakon niza nekih komentara, tako da meni je ona bila slatka oduvijek', istaknuo je reper, a na pitanje bi li s Karleušom snimio duet, odgovorio je:

'Meni je uvijek do pjesme. Ako je pjesma dobra, snimio bih i s tobom.'

Podsjetimo, 27-godišnji reper hrvatskoj je javnosti poznat i zbog dueta sa Severinom pod nazivom 'Metak', a po slušanosti u Lijepoj našoj nalazi se i na samom vrhu omiljenih izvođača.