Pjevačica Indira Radić svojedobno je otkrila da je bila na popisu ljubavnica Saše Popovića. Indira je tada otkrila i detalje suočavanja s njegovom suprugom Suzanom Jovanović, a kako je istaknula, zamalo je propala u zemlju od srama.

Indira Radić
Dragan Kadić/Kurir 

'U vrijeme kad je Saša već pet, šest mjeseci bio u braku sa Suzanom, ona i ja smo se našle zajedno na jednom letu. Otvorimo novine kad tamo - popis Sašinih ljubavnica i među njima moje ime. Bože, koliko mi je bilo neugodno. Onda ja kažem Suzani: 'Eto, ti živiš sa Sašom. Vjerojatno ti je rekao neke stvari o sebi, a sigurno si ga pitala o meni. Vjerujem da te nije slagao, već da ti je rekao da nikada nismo bili u nekoj vezi. Onda meni Suzana baš iskreno kaže: 'Znam ja, Indira, sve to, ali me ne zanima. Meni je važno da sam baš ja od svih tih nabrojanih uspjela biti njegova žena!', otkrila je Indira koja je tada iznijela sve detalje odnosa s Popovićem:

Suzana Jovanović i Saša Popović imaju kćer
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Saša je čovjek koji svakoj ženi uputi kompliment i to je mnogo lijepo jer se žena osjeti poželjnom. Jednostavno je takav. U samom početku naše suradnje raščistili smo neke stvari. Rekli smo - zanima nas posao jer ćemo od toga svi profitirati. Već tada je pao dogovor. Osim posla - ništa više! Baš tako smo oči u oči definirali naš odnos. Saša nikada nije bio navalentan, uvijek mi je govorio: 'Indira, lijepo izgledaš!' Kad god dođem u emisiju, on mi kaže: 'Indira, izgledaš savršeno! To, Indira!' On tako nastupa, ne samo prema meni, nego prema svim kolegicama. Ja ga izuzetno poštujem, ali moram reći da Saša Popović i ja nismo imali ništa, osim prijateljskog i poslovnog odnosa. On mi je jednom u šali rekao nešto što ću sada ponoviti jer znam da se neće ljutiti: 'Indira, napravio sam ti dobru ploču, a ni pipnuo te nisam', rekla je Indira Radić tada.