Mirjana Antonović, koja se godinama sudila s pjevačem Miroslavom Ilićem oko očinstva nad sinom Devinom, otkrila je da je Viši sud u Beogradu po drugi put odlučio u korist nje i njenog nasljednika.

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović
Nemanja Nikolić/Kurir, Privatna arhiva 

'U osmom mjesecu trudnoće našla sam se u Beogradu u stanu moje sestre Jelice. Provodile smo uobičajeno prijepodne uz čaj, slatke medenjake i još slađe razgovore. Pričale smo o imenu Kristijan, koje je inače Miroslav odabrao, i planovima za našeg sina kojeg smo s nestrpljenjem iščekivali. Jelica je skoknula do trgovine kada je zazvonio telefon u hodniku. 'Mirjam Antonović ovdje, izvolite', rekla sam. 'A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš mu i dijete roditi? Slušaj ti, bjelosvjetska f**o, neće to tako moći kako ste vi to zamislili! Ako ti rodiš to dijete, ubit ću i njega, i tebe, i Miroslava, i našu djecu, i sebe na kraju!', siktala je u slušalicu', napisala je Mirjana.

Gordana Ilić i Miroslav Ilić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Gospođo Gordana, smanjite doživljaj i ton, molim vas, za sve što vas zanima u vezi s masovnom egzekucijom konzultirajte se s vašim suprugom, a mojim zaručnikom Miroslavom', rekla sam mirnim tonom i pribrano. 'Zaručnikom? Slušaj ti, drska i bezobrazna ženo, ja sam mu zakonita žena i ja se pitam za sve, a ne ti! Ti si jeftina zabava, koju ću ja eliminirati, jer mu nisi ni prva, a ni posljednja!'. 'Gospođo Ilić, ja zaista niti mogu niti želim razgovarati s vama na ovaj način, jer ne razumijem ovakav način komunikacije. Drago mi je da smo se upoznale i nemojte me više nikada uznemiravati, imajte obzira da sam trudnica, i vi ste bili dva puta, tako da znam da ćete me razumjeti, doviđenja zauvijek!'.

Pozlilo mi je od tog poziva. U glavi mi je odjekivala prijetnja za ubojstvo mog nerođenog djeteta. Bilo mi je žao Miroslava', zaključila je bila Mirjana, a prenosi srpski 'Hello'.

Podsjetimo, Mirjana Antonović se oglasila na Facebooku i navela da je Viši sud po drugi put zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin.