Posljednje se dvije godine ne prestaje govoriti o Tomi Zdravkoviću i detaljima iz života legendarnog pjevača koji su na vjerodostojan način prikazani u filmu 'Toma' zbog kojeg je plakala cijela regija. Sad je i Saša Popović u jednoj emisiji ispričao kako je proteklo upoznavanje s legendarnim Tomom Zdravkovićem koji je jednom prilikom došao slušati Lepu Brenu i njen tadašnji bend 'Slatki greh'.

Toma Zdravković
PreentScreen/Nekapesmakaže 

Popović se prisjetio kako je svima bilo puno srce kad su vidjeli da u restoran u kojem su nastupali ulazi čuveni Toma.

'To je još uvijek bila bivša Jugoslavija, '81. godina. Dolazi Toma, jao! Tomine pjesme smo voljeli više nego išta. Prilazi našem stolu i kaže:  'Momci, čuo sam da svirate do j...', rekao je Popović i nastavio:

Saša Popović
Nemanja Nikolić/Kurir 

'Erna ga je dovela, ona je glazbena urednica, sjeli smo za stol... nama puno srce! I Lepa Brena i svi mi, dali smo sve od sebe', rekao je Saša.

Međutim, čini se da je pjevač njihovim nastupom ipak bio razočaran, a potom je i izvrijeđao članove benda kao i jednu od najvećih regionalnih zvijezda Lepu Brenu čija je karijera tada bila još u povojima.

'Kad se završila ta večer, izlaze svi, Toma izlazi posljednji, prilazi nam i kaže: 'Znate što ste vi? Vi ste pi**e, go**a', sve najgore, izvrijeđao nas, mi u šoku, nimso mogli vjerovati', završio je Popović.