Pjevač Miloš Bojanić privatni život ne voli previše eksponirati u javnosti, pa tako ni svoju suprugu, zanosnu crnku, koja je od njega mlađa 24 godine.

Miloš je i prije Branke bio u braku, ali uvijek ističe da je druga supruga njegova sudbina i najveća životna ljubav. Njih dvoje su u braku više od dva desetljeća, a jednom prilikom je otkrio da je odmah znao da je ona 'ta', te da je s prvom suprugom Dragicom sve bilo drugačije jer je, kako kaže, tada bio još 'balavac'.

Četiri godine nakon razvoda od Dragice, upoznao je Branku preko zajedničke prijateljice. Kako je jednom ispričao, nikada se nisu posvađali u braku, te ju je njegova obitelj vrlo rado prihvatila bez obzira na ogromnu razliku u godinama.

Branka i Miloš Bojanić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Rekao sam joj da sa mnom ne može propasti. Cijela moja obitelj ju je prihvatila, moju djecu je poštovala, jedino je nisam uspio spojiti s bivšom ženom jer ju je Dragica na početku nešto izvrijeđala', pričao je Bojanić.

Inače, dugo se špekuliralo da je Miloš Bojanić preoteo svoju suprugu Branku svom bratu, što je izazvalo burne reakcije javnosti. Čak je i pjevač Sinan Sakić svojedobno javno progovorio o ovoj temi, otkrivajući detalje o Bojanićevoj prošlosti. Navodno, Bojanić je bio pod pritiskom obitelji da ostavi ženu svog brata i pronađe novu koja će mu roditi djecu. Ova obiteljska drama dovela je do značajnih tenzija u odnosima unutar obitelji Bojanić.