Josipa Lisac se na društvenim mrežama oglasila povodom nedavnih natpisa o njoj i Aleksandri Prijović.

Aleksandra Prijović
Jurica Cvitanić/ExtraFM 

'Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović... To nisu moje riječi.. Te riječi su izmišljene... One su vaše. Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo! Povrijedili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povrijedili ste i mladu Aleksandru! Povrijedili ste ljude. Zašto?', napisala je Josipa na svojim društvenim mrežama.

Podsjetimo, glazbena diva je 17. veljače održala koncert u Domu sportova, a na društvenim mrežama izašla je snimka na kojoj je rekla da njoj u Areni Zagreb 'nije mjesto'. Mnogi misle da je time 'potkačila' narodnu glazbu koja tamo svira u posljednje vrijeme.

'Moj menadžment je rekao, Josipa, mi smo htjeli Arenu. O ne, o ne, o ne, o ne, o ne. Sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni jednostavno nije tamo mjesto i ne želim kročiti sada tu', rekla je Josipa zbog čega je nagrađena gromoglasnim pljeskom.

Josipa Lisac
Tomislav Miletić/Pixsell 

Inače, mnogi su odmah povezali da hrvatska diva pod ovim 'svi idu u Arenu' misli na publiku Aleksandre Prijović, a njenih 5 teatralnih usklika 'O ne' su povezali s pet rasprodanih arena srpske pjevačice. U komentarima su je mnogi podržali, ali je bilo i onih koji su ukazali da pjevačica ne bi uspjela napuniti jednu Arenu, a kamoli pet zaredom.