Regionalna estrada poznata je po luksuznim nekretninama koje su nastale zahvaljujući masnim honorarima koje naše zvijezde ostvaruju.

Tako se i luksuzna vila čuvenog folkera, Miloša Bojanića, našla u središtu medijske pozornosti budući da je jedna od najraskošnijih na estradi. Pjevačeva vila od 650 kvadrata smještena je u srcu Sremske Kamenice, a zbog velikog interesa odlučio je predstaviti javnosti.

Od ogromnog dvorišta, dnevne sobe, preko bazena i saune, pjevač je pokazao svaki kutak svog imanja.

Impozantna vila smještena je u veoma ušuškanom susjedstvu, a u okviru nje ima bazen, saunu i ogromnu kupaonicu koja podsjeća na tursku kupelj. Vila ima i dvije ogromne spavaće sobe koje su opremljene jednostavnim stilom. Pored dnevne sobe, jedna od najvećih prostorija u kući je kuhinja u koju pjevač nikad ne ulazi, ponosno ističući kako ona pripada samo njegovoj ženi koja priprema ukusnu hranu s puno ljubavi.

'Volim reći, ne da sam sretan, nego da sam presretan. Nemam razloga osjećati se drukčije. Sve što sam u životu zamislio sam postigao. Sve ide iz kuće. Kao dijete sam se, pored rada, morao obrazovati. Sve vrijeme sam sebe gradio, poslije prvog albuma sam izgradio kuću, imao novi automobil, stvarno sam bio vrijedan, strašno je to koliko sam radio. Sve što vidite je napravljeno od mojih ruku. Smatrao sam da je sve u životu prolazno, obitelj me je naučila da pametno ulažem', ispričao je Bojanić.

Osim vile u Kamenici, Bojanić je stekao više luksuznih nekretnina koje se nalaze u Bosni i Hercegovini i Boki kotorskoj. No, prema pisanju medija u Srbiji, vila u Kamenici navodno vrijedi 618.000 eura, a navodno je u nju uložio čak milion i pol eura.