Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO SU RADILI DOK NISU POSTALI POZNATI: Jedan pjevač je kopao kanale, a ona prodavala veš na tržnici

Brojne javne osobe prije nego što su postale poznate bavile su se raznim poslovima.

 Indira Radić, Haris Džinović i Nina Badrić Izvor: Instagram, Antonio Ahel/Pixsell, Željko lukunić/Pixsell

Put do uspjeha je itekako trnovit, a u prilog tome govori i činjenica da su mnoge javne osobe prije nego što su postale poznate radile razne poslove kako bi sebi olakšale život. Prije slave, brojni pjevači bavili su se zanimanjem za koje su se i školovali, a neki od njih bili su primorani raditi i teške fizičke poslove, kao i prodavati stvari na tržnici.

 Indira Radić Izvor: Dragan Kadić/Kurir

Pjevačica Indira Radić prije nego što je snimila prvi album živjela je u Zagrebu gdje je radila kao medicinska sestra u jednoj bolnici.

Njena kolegica Olja Karleuša radila je kao prodavačica u butiku pjevačice Lele Andrić koja joj je kasnije i pomogla da izda prvi album.

 Nina Badrić Izvor: Instagram

U butiku je radila i Nina Badrić. Jednom prilikom je u trgovinu došao Dino Dvornik i čuo je kako pjeva, a već sutradan je dobila priliku snimiti svoj prvi album.

 Nada Obrić Izvor: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Lepa Brena radila je kao dadilja, a pjevačica Nada Obrić je čak 11 godina bila pravnica u Općini u Sarajevu.

 Lepa Brena Izvor: Zorana Jevtić/KURIR

Pjevačica koja se proslavila u glazbenom natjecanju 'Zvezde Granda', Nadica Ademov, prodavala je veš na tržnici.

'Od jutra do mraka radila je na tržnici i prodavala gaće i čarape. Imala je svoj štand i prodavala svašta, ali većinom gaće, čarape i neke majice. Štand joj je bio pun odjeće, uvijek je imala posla', otkrio je jednom prilikom izvor blizak pjevačici.

 Nadica Ademov Izvor: Instagram

Goga Sekulić se bavila voditeljskim poslom na radiju, dok je Jana Todorović radila kao nastavnica glazbenog odgoja na Kosovu.

Na samom kraju osnovne škole, Toma Zdravković se okušao i u ulozi glumca. Bio je član amaterskog kazališta u rodnom mjestu Pečenjevce kod Leskovca. Radio je i u leskovačkoj bolnici, a nakon toga ga je pokojna pjevačica Silvana Armenulić otkrila u jednoj kavani, gdje je pevao, kako je i sam rekao, za odabran broj gostiju.

 Toma-Zdravkovic-i-Silvana-Armenulic Izvor: Youtube/Screenshot

Pjevač Miloš Bojanić bio je jedan od direktora u prometnom poduzeću.

Voditeljica Sanja Marinković radila je u pekarnici, a da 'nema kruha bez motike' najbolje zna pjevač Haris Džinović, koji je kopao kanale i prodavao novogodišnje čestitke.

 Melina i Haris Džinović Izvor: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Povezane vijesti