Damir Kedžo jedan je od 16 finalista ovogodišnje Dore, no detalje iz privatnog života ne iznosi prečesto u javnost. Iz tog razloga na pjevačevim fotografijama tek ponekad možemo vidjeti pojedine članove njegove obitelji.

Tako se jednom prilikom pohvalio uspjehom svoje sestre Doris te nije skrivao koliko je ponosan na nju. Naime, Doris je 2022. godine u Omišlju otvorila svoju prvu izložbu fotografija, a pjevač je tom prigodom objavio jednu od rijetkih zajedničkih fotografija.

'Ponosan sam što mogu reći da moja sestra večeras otvara svoju prvu izložbu naziva 'Mamica' u kojoj otkriva trenutke života s našom bakom kroz fotografije njenih vrijednih ruku. Izložba je u Omišlju otvorena do 31. kolovoza', napisao je Kedžo tada.

Damir Kedžo
Instagram/Screenshot 

Inače, ova izložba imala je veliki značaj za cijelu obitelj, ne samo zbog uspjeha njegove sestre već i zbog fotografija na kojima se nalazi njihova pokojna baka za koju su bili jako vezani.

Pjevač se nakon bakine smrti od nje oprostio i na Instagram profilu.

'Prije tri dana napustila je ovaj svijet jedna najtoplija baka. Moja Mamica Jele, zad školi. Žena koja me učila da zlo, zavist i ljubomora nikad ne bi smjeli biti u mom srcu. Puna ljubavi, pažnje za sve oko sebe. Uvijek mirna, strpljiva, staložena. Baka koja je uvijek bila tu za savjet i pouku o strpljivosti i ustrajanju. Lijepo je što su svi unuci bili uz nju svo vrijeme. Otišla je uz naš čvrst stisak u svojoj kući, kako je i htjela. Meni nikada nećeš otići, uvijek te nosim. Volim te Mamičice. Legje bi bilo, more sinje osekat, nego meni na te, misel bilo bi fermat', napisao je Kedžo u emotivnoj objavi u travnju 2021. godine.

Pjevač je, inače, nedugo zatim podijelio još jednu fotografiju sa sestrom. Na Instagramu je objavio selfie na kojem on i Doris poziraju sa sunčanim naočalama. Inače, o pjevačevoj sestri ne zna se puno. Instagram profil joj je zaključan, ali u opisu je istaknula da je medicinska sestra hitne medicinske pomoći te voli fotografiju, glazbu, umjetnost i prirodu.

undefined
Instagram/Screenshot 

Damir je pojedine tetovaže posvetio upravo njoj i majci, a jednom je prilikom i otkrio kakav odnos ima s Doris.

'Dosta je velika razlika u godinama među nama, pa je prije bilo drugačije. Sada smo brat i sestra i jako dobri prijatelji. Tako to bude kad braća i sestre odrastu, pa se sve bolje razumiju', izjavio je pjevač ranije za Jutarnji list.