Jovana Joksimović već je preko dva desetljeća prisutna na televizijskim ekranima te mnogi Srbi ne kriju da im je ona jedna od omiljenijih voditeljica.

Jovana je još 2001. godine osvojila publiku. Tada je započela karijeru na TV BK vodeći emisije: 'Blockbaster' i 'Trailer'.

Jovana i Željko Joksimović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Jovana je u skladnom braku sa Željkom Joksimovićem, a romansa je počela kada je s njim vodila Euroviziju održanu u Beogradu.

Vjenčali su se na Maldivima 2012. godine, na intimnoj i romantičnoj ceremoniji. Iste godine, Joksimovići su sklopili crkveni brak u Beogradu i organizirali svadbu na kojoj je sudjelovao velik broj poznatih osoba iz regije.

Iako danas uživa u luksuznom životu, Jovana je jednom prilikom ispričala da ranije nije bila u zavidnoj financijskoj situaciji.

Jovana Joskimović
Youtube/Screenshot 

'Roditelji su me tjerali i gurali i ja sam upisala Ekonomski fakultet i mislila sam da će sve ići lako, a zapravo je to bilo nešto potpuno drukčije. Tada sam se prvi put susrela s razmišljanjem da ne moram odmah dati prvu godinu i tada su mi roditelji ukinuli džeparac. Tako ja nisam razmažena, iako sam jedinica! (smijeh) I kad sam shvatila da nemam novac ni za piće, shvatila sam kako moram raditi. Tako da, ili te roditelji puste da budeš razmažen i da glumiš neku važnu Beograđanku, a nemaš iza sebe obrazovanje, ili te natjeraju da radiš', ispričala je Jovana tada.