Za Adila Maksutovića kažu da je jedan najkarizmatičnijih i najpopularnijih pjevača, a njegov glas svi obožavaju. Oženio je kćer legendarnog pjevača Džeja Ramadanovskog s kojom ima dva sina.

Adil Maksutović i Ana Ramadanovski
Vladimir Šporčić/Kurir 

Kao i većina tinejdžera nije znao čime se želi baviti u životu, a zbog hiperaktivnosti koja ga je pogađala u mladosti, roditelji su morali poduzeti drastične mjere.

'Davao sam satove matematike i tako zarađivao za džeparac. Kasnije sam roditeljima ispunio najveću želju i završio fakultet. Mada, moram priznati da nisam uvijek bio poslušan', rekao je Adil jednom prilikom.

Adil je prvo upisao Elektrotehnički fakultet, ali ga je napustio. Završio je Kriminalističko-policijsku akademiju, a potom i Pravni fakultet.

'Poslije gimnazije sam upisao nešto na što se mali broj ljudi odluči - elektrotehniku. Imao sam stipendiju. Međutim, nije me to zanimalo. Roditelji su me htjeli izbaciti iz kuće kad sam im to rekao, ali ja sam furao svoj đir. Pjevao sam, ali dio mene je bio neostvaren. Onda sam upisao Strojarski fakultet. Ali cvrc, i to ne ide. E, onda sam, da nitko ne zna, upisao kriminalističku akademiju pa pravo, i to sam hvala Bogu i završio', ispričao je Adil Maksutović prije nekoliko godina.