Životne tragedije novog farmera 'Ljubavi na selu': 'Prva žena mi je rodila sina i umrla, druga me ostavila s kćeri'

Večeras kreće 17. sezona mnogima omiljenog showa 'Ljubav je na selu'.

RTL

Večeras kreće 17. sezona mnogima omiljenog showa 'Ljubav je na selu'. Gledateljima će se predstaviti 11 novih farmera iz svih dijelova Hrvatske, ali i susjedne Slovenije. Svi oni žele isto – pronaći srodnu dušu s kojom će dijeliti dobro i zlo.

Neki su se prijavili jer žele promjenu, nekima je dosta samoće koja traje i nekoliko desetljeća, a neki, nakon svih ljubavnih brodoloma, i dalje vjeruju u ljubav na prvi pogled.

RTL 

Od Ogulina, Gušća, Cerića, do Pule, Lipovljana i Slovenske Bistrice, voditeljica Anita Martinović posjetit će imanja farmera kako bi ih upoznala i gledateljima pokazala kako žive, čime se bave i kakve to dame traže.

Farmer Darko iz Hagnja objasnit će joj zašto je zbog 'Ljubav je na selu' doputovao čak iz Nizozemske, gdje već godinama živi i radi, najmlađi farmer Mate iz Kozice pokazat će kako izgleda njegova svakodnevica u dalmatinskom selu od 20-ak stanovnika, dok će slovenski farmer Sandi otkriti zašto se odlučio prijaviti u show preko granice.

RTL 

No neki će farmeri Aniti otvoriti cijelo svoje srce i ispričati detalje teških životnih trenutaka s kojima su se susreli, a neće se ustručavati pokazati koliko su emotivni – jedni i danas pokušavaju preboljeti smrt voljene žene i članova obitelji, a drugi su nakon velikih tragedija sami morali odgojiti djecu.

RTL 

'Prva žena je umrla. Rodila mi je sina i ostao sin od dva mjeseca. Oženio sam se drugi put, druga me ostavila s kćeri... Pružio sam im onoliko koliko mogu i kako mogu', pustit će iskrene suze jedan od farmera pričajući Aniti svoj životni put.