Bivša kandidatkinja 'Ljubavi na selu', Victoria Memić, ponovno ljubi. Bivšeg zaručnika Radoslava Biskupovića zamijenila je, kako nam je priznala, pažljivijim, ali i imućnijim muškarcem.

Victoria Memić
Privatna arhiva 

'U posljednjih mjesec dana dobila sam četiri kilograma. Samo jedem, a miris i okus mi se promijenio. Našla sam gospodina savršenog koji me tretira kao kraljicu. Vozi me s posla i na posao, na putovanja, u restorane, obasipa me pažnjom i poklonima. Dobar je i brižan, a maštamo o braku i djeci', kazala nam je Memić.

Victoria Memić
Privatna arhiva 

Na pitanje hoće li ozakoniti svoju ljubav, Victoria je odgovorila: 'S vremenom hoćemo.' Također, otkrila nam je kako u njezinom životu ima još lijepih vijesti koje će uskoro podijeliti s javnosti.

Podsjetimo, Memić je nedavno na društvenim mrežama otkrila kako je bivšeg dečka prijavila policiji zbog uznemiravanja. Naime, nečasno otpušteni vojnik je na ulazu Victorijine zgrade lijepio njezine fotografije s farmerom Radoslavom te joj je prijetio, a najviše ga je zanimalo 'kad će Biskupović dobiti penziju'.

Victoria i Radoslav
RTL 

'Danas idem na policiju prijaviti bivšeg dečka za uznemiravanje. Promijenila sam broj zbog poziva sa skrivenog broja svaki dan. Pogledajte u nastavku što je osvanula na vratima haustora moje zgrade', napisala je na Instagram priči.