'Okaljao je moje ime, bilo me je sram': Paulina ekskluzivno o 18+ fotografijama, spomenula i bivšeg farmera Jovana

Paulina Tomičić iz 'Ljubav je na selu' nedavno je Dan zaljubljenih proslavila u Budimpešti, a sad je samo za Scenu iskreno progovorila o odnosu s Jovanom Karapandžom s kojim je u 10. sezoni showa izmjenjivala strasti, ali i o intimnim fotografijama koje su joj svojedobno okaljale ime.

RTL

Sisčanku Paulinu Tomičić upoznali smo u 10. sezoni showa 'Ljubav je na selu' kad je zavela farmera Jovana Karapandžu, a gledali smo je i u internacionalnoj sezoni kad je pokušala osvojiti srce Kanađanina Srećka Ponjavića. Zatim se ponovno pojavila i u jubilarnoj 15. sezoni showa kad je završila kod farmera Siniše Markovića, no i ta je avantura kratko trajala.

RTL 

Gledatelji se vjerojatno najbolje sjećaju njezine 'romanse' s najvećim zavodnikom showa Jovanom Karapandžom kad su u bazenu izmjenjivali strasti na prvom tulumu natjecatelja i kandidata. Međutim, Jovan je Paulinu ubrzo izbacio, što mu je ona jako zamjerila, ali su ipak ostali prijatelji.

RTL 

Nedugo nakon izlaska iz showa, društvenim su mrežama počele kružiti njene eksplicitne fotografije. Paulina se nakon skandala oglasila rekavši da su iz prošlog života, kao i da je zbog njih bivšeg dečka prijavila policiji. Nakon toga se povukla iz javnosti. Nedavno je Valentinovo proslavila u Budimpešti, a sad je samo za Scenu iskreno ispričala sve o odnosu s Jovanom, ali i o intimnim fotografijama koje su joj svojedobno okaljale ime.

RTL 

U showu smo vas gledali tri puta. Biste li se opet prijavili u neki takav format?

Da, naravno, samo ne opet u 'Ljubav je na selu'. Voljela bih sudjelovati u nekoj emisiji poput 'Farme' ili 'Big Brothera' jer volim izazove te upoznavanje novih ljudi. Zanima me i kako bih se snašla u takvim situacijama.

Jeste li s nekim ostali u kontaktu i u dobrim odnosima?

Naravno, s Donom, Mirelom, Ines, ima ih još, ali uglavnom čujemo se.

Valentinovo ste proslavili u Budimpešti. Jeste pronašli pravu ljubav?

Kao što vidite, Valentinovo sam proslavila u Budimpešti. Naravno ne sama, ali ne bih otkrivala ništa još, rano je.

Jeste li se ikada nakon showa čuli ili vidjeli s Jovanom?

Čula sam se s Jovanom putem poruka, ali daleko smo. Uvijek mi ga je drago vidjeti, pa i kad objavi fotografije. Nikad neću požaliti trenutak kad sam ga upoznala jer je poseban.

Kako ste podnijeli kad su vam intimne fotografije procurile u javnost? Kako danas gledate na to?

Kad su procurile snimke ni najmanje se nisam nadala da bi me dečko s kojim sam bila u vezi povrijedio na taj način i okaljao moje ime. Nismo mi kratko bili u vezi, naravno da me bilo sram, ali Bogu hvala sve je prošlo i to mi je životna lekcija da nikome ne vjerujem skroz.

Paulina nam je otkrila i gdje je danas, te kako provodi slobodno vrijeme.

Inače, u slobodno vrijeme treniram, šetam, putujem i naravno družim se s prijateljima. Kao što već znate, radim u bolnici u Sisku vec 27 godina. Volim svoj posao, radne kolege, kolegice i šefovi su mi sjajni. Nemam nikakvih problema ni s ravnateljima bolnice, sve pohvale za cijelu bolnicu te osoblje. Radim kao kuharica u kuhinji i ponosim se svojim zanimanjem. Imam i prekrasnu kćer Luciju s kojom se ponosim jer je ona moja jedina i najveća svjetlost u životu.