Zanosnu Victoriju Memić gledali smo u posljednjoj sezoni 'Ljubav je na selu' u kojoj nije uspjela osvojiti srce farmera Ante, ali je kao 'utješnu nagradu' dobila prsten drugog Dalmatinca - Radoslava Biskupovića.

Zaruke
RTL 

Naime, održano je okupljanje ovosezonskih farmera i kandidatkinja, a sva svjetla reflektora na sebe odlučili su preusmjeriti Radoslav i Vicotria koji su se, na iznenađenje prisutnih, zaručili. Mnogi kandidati su ovaj potez nazvali lažnim, a mi smo odlučili dobiti istinu iz 'prve ruke'.

Kontaktirali smo Viktoriju Memić kako bi nam potvrdila ili eventualno opovrgnula ono o čemu se posljednjih dana šuška. Kontroverznu natjecateljicu smo tražili da nam komentira glasine o lažnim zarukama s Radoslavom i navodnoj transrodnosti koja je glavna tema na društvenim mrežama.

Victoria i Radoslav
RTL 

Izjavu Victorije Memić prenosimo u cijelosti:

'Za mene je show završio. Mnogi krivo izgovaraju moje ime, a ja se zovem pobjeda (Victoria). Ja sam ovu igru odigrala. Nisam se bez veze pojavila u vjenčanici a završila ju da me se prosi… Svojom pojavom pokazala sam koliko je ljudi neuko, zavidno i zlobno… Koliko smo kao nacija zaostali. A prava ljubav kad se dogodi ne bira ni vrijeme ni mjesto ni godine ni oblik. Oni koji me ne poznaju, ne mogu biti mjerodavni. Ne zamaram se o nagađanjima o mojem životu. Imam oko sebe mali, ali iskreni krug ljudi. Obitelj mi je na prvom mjestu koja me podržava u svemu.'

Victoria nam je, također, otkrila kako se pojavila u spotu bivšeg natjecatelja 'Masterchefa', Marija Tomasa, s kojim je, za potrebe 'Crne Carerre', snimila 'vruće' scene.