Reality zvijezda, Ines Petrić, nedavno je iznenadila priznanjem kako je ponovno upisala Teološki fakultet u Zagrebu da bi si olakšala posvojenje djeteta što joj je već neko vrijeme velika želja. Samo za Scenu je otkrila kako se snalazi u ulozi studentice te kako su na nju reagirale kolege teolozi.

'Faks mi se jako sviđa, uživam, jer je to ono što sam htjela upisati i završiti. Zahvalna sam svima koji su mi dali veliku šansu da završim studij koji sam davne 1993. upisala.

Ines Petrić
Privatna arhiva 

Uzorna sam studentica. Na predavanja idem redovito te se veselim novim znanjima koja će oplemeniti moj život. Kolege se prema meni ponašaju super i veselim se svakom našem susretu. Međusobno si pomažemo, a na poznatoj društvenoj mreži imamo tzv. 'faks grupu' gdje izmjenjujemo informacije i predavanja tako da se svi super slažemo, nadopunjujemo i međusobno pomažemo. Dobra je energija između nas. Tako da za kolege kao i za profesore imam samo riječi hvale', rekla je atraktivna Kaštelanka pa otkrila kako se prema njoj ponaša muška populacija na fakultetu.

'Muške kolege su me odmah prepoznale pa su mi na upoznavanju odmah rekli da znaju moje ime. Meni je to simpatično i nemam ništa protiv toga jer sam se za svoju popularnost, kao i za sve ostalo, izborila sama. Uživam u životu i veselim se jako svemu dobrome što mi dolazi.'

Ines Petrić
RTL/Screenshot 

Iako je tek nedavno završeno snimanje showa 'Ljubav je na selu' te ima jednu obavezu manje, Ines je jedna od traženijih zagrebačkih frizerki, ali je posao, kako priznaje, ne ometa u učenju.

'Uz sve obaveze koje imam, ništa mi nije teško kad imam dobru organizaciju. Na sve stižem. Uz posao i televizijska snimanja, uspijem redovito pohađati željeni studij te uz sve to stignem i na razna druženja s mojom obitelji. To je ta moja pokretna energija koja me uvijek gura naprijed. To je moj duh koji nikad ne miruje', zaključila je Petrić.

Ines Petrić
Privanta arhiva