Gabrijela i Miroslav iz ovogodišnje sezone popularnog showa 'Ljubav je na selu' su se zaručili. Sretnu vijest je otkrila sama Gabrijela koja je na društvenim mrežama objavila snimku s pitanjem 'Koliko dugo mislite biti zajedno?'.

@gabrijela2908#AteQuando#CapCut#love♬ som original - Modelos CapCut

Zatim je pokazala i prsten te kalendar koji je neprestano odbrojavao dane, aludirajući na to da će biti zauvijek zajedno.

Gabrijela i Mislav iz 'Ljubav je na selu' se zaručili
Tik Tok 

Ekskluzivnu vijest Gabrijela je objavila sinoć tijekom emitiranja finalne epizode showa, a njeni pratitelji su ih odmah zasuli čestitkama. Podsjetimo, 19-godišnja Gabrijela nije ispočetka bila na Miroslavovoj farmi nego se borila za ljubav farmera Ivana.

Gabrijela Juraja
RTL 

Tek se kasnije saznalo da se već neko vrijeme dopisuje s Miroslavom pa je prešla na njegovu farmu, a s njim je kasnije otišla i na romantično putovanje. Svoju su ljubav potvrdili i u prvoj finalnoj epizodi gdje su se pred svima poljubili.

Inače, u sinoćnjoj epizodi showa zaručili su se i Victoria i Radoslav, a ta je vijest izazvala veliki šok i nevjericu gledatelja. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, čini se da im je Gabrijela htjela 'ukrasti' show budući da je tijekom emitiranja posljednje epizode objavila svoje zaruke.