U sinoćnjoj emisiji 'Ljubav je na selu' došlo je do šok obrata. Naime, farmer Radoslav Biskupović je ispred prisutnih zaprosio kandidatkinju Victoriju Memić, a njegov potez nikog nije ostavio ravnodušnim.

Nakon što je prikazan prilog s njegove farme, Rade je s buketom u rukama povikao: 'Ja ću vama kazati, to je ta osoba'. Zatim je otišao do Antinog stola i buket predao Victoriji te je poljubio, uz nevjericu i bodrenje ostalih gostiju. Iz džepa je izvadio zaručnički prsten te ga stavio Victoriji na ruku, a pao je i poljubac.

Radine cure
RTL 

'To je neki dogovor i neka spačka', bio je uvjeren farmer Ante kod kojeg je boravila Victorija.

'Ovo je još jedna patološka laž u nizu', nije bila impresionirana ni Suzana: 'Mislim da je Victoria igračica'.

'Ovo je zadnje iznenađenje u Ljubav je na selu. Dogovorili smo se da to bude ovaj dan... Dogodila se ljubav, idemo svojim putem, našim putem', Rade je zaključio.

Zaruke
RTL 

Zaruke većini nisu sjele dobro, pogotovo Ireni Slopšek koju je Radoslav i odabrao za ljubavno putovanje pa nam je, potresena, u razgovoru otvorila dušu.

'Ostala sam u šoku jer imam kćer Victorijinih godina. Te zaruke su mu bile nepotrebne. Sve što kaže je laž. Lagao je na putovanju da je pronašao ljubav svoga života. Zar mu dijete poput Victorije može biti ljubav? Ok, godine nisu bitne, ali s njegovom pameću i omalovažavanjem nas tri već 6 mjeseci, Radoslav ne može naći sreću, a pogotovo ljubav', rekla je Irena.

Ljubav je na selu - Irena i Rade u kazalistu.PNG
RTL 

Za vrijeme 'medenog mjeseca' koji su proveli u Osijeku, Radoslav je Ireni priznao kako je zaljubljen u drugu ženu. Zagrepčanka nam je otkrila o kome je riječ:

'Rekao je da je sretan i kako je našao ono sto je tražio, ali sam znala da laže. Samo se htio pohvaliti kako za njim trče cure, ali sve oko njega je laž. Ne razumijem zašto sam sebe uzdiže neprimjerenim izjavama i izmišljotinama? Toj curi je davao imena Leona, Antonija... Sve izmišlja.'

S Irenom se slaže i Ines Petrić koja je uvjerena da se radi o 'fake' zarukama.

Ines Petrić
RTL 

'Za Radoslavovu prosidbu bi rekla da je lažna, nema tu ničega. Oni su se upoznali 24 sata prije zaruka. Zar je to osnova za zajednički život? Smatram da bi se za jednu životnu prekretnicu dvoje ljudi trebalo poznavati izuzetno dobro. Najveća žalost u cijeloj priči je ta što je Radoslav komentirao moje odijevanje, a onda ženi djevojku koja ima isti moj stil. Tužno je što je davao neprimjerene komentare u vezi nas i na osnovu toga gradio sebi publicitet. Mi smo na Radoslavovoj farmi bile fer i korektne te sve njegove izjave koje je dao u vezi nas, padaju u vodu. Smatram da bi Victorija trebala naći nekog vršnjaka. Protivnica sam bilo kakvih odnosa starijih muškaraca i mlađih žena jer smatram da nisu dobar par za budućnost te da nema tu sreće. Oni su to napravili samo da ostave dojam i ništa drugo. Victorija ionako nije kod Radoslava pa kakva je to onda prosidba kad, umjesto da žive u zajednici, borave svatko u svojem gradu?', kazala nam je Ines koja se, također, borila za Radoslavovo srce.