Žika Jakšić, producent i voditelj popularne emisije 'Nikad nije kasno" ima mlađeg sina s Dajanom Paunović, ali i starijeg Andriju koji se nedavno oženio. Osim toga, njegov sin ima i veoma zanimljivo zanimanje. Naime, Andrija je najmlađi enolog (stručnjak za vina) u Njemačkoj.

Za razliku od popularnog oca, Andriju estrada ne zanima, što voditelj poštuje.

Andrija je jednom prilikom otkrio da je strahovao od braka jer su ga mnogi uspoređivali sa 'zatvorom', no on danas uživa u njemu.

'Mjesec dana tijekom zajedničkog odmora imao sam priliku posmatrati Jehoslavu, i posmatrao sam je li temperamentna ili povučena djevojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje poslije dve godine veze smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo ljepše u životu', izjavio je Jakšićev sin.

Žika Jakšić i Andrija Jakšić
Instagram 

Andrej i Jehoslava su na intimnoj ceremoniji u Njemačkoj izgovorili sudbonosno 'da', a nekoliko meseci kasnije su se preselili u Srbiju. Iako je u sretnom braku, mnogi se slažu da je upravo od oca preoteo titulu miljenika žena.

Podsjetimo, poznati voditelj iza sebe ima dva propala braka, no u ljubav još uvijek vjeruje. On je već izvjesno vrijeme u vezi s dvadeset godina mlađom Tijanom Mijailović, koja je bila u braku s nekadašnjim nogometašem Crvene zvezde Nikolom Mijailovićem s kojim ima sina.