Poznati reality par, Rada i Rade Vasić, roditelji blizanaca Mike i Gibe koji su nedavno promijenili spol, iznijeli su potresne detalje o sudbini koja ih je snašla.

Naime, dok su svi mislili da popularan bračni par živi u Njemačkoj i uživa u luksuznom životu, istina je daleko od toga. Njih dvoje žive u selu Maloj Plani kod Prokuplja.

Rade i Rada Vasić
Youtube/Screenshot 

Rade je otkrio da mnogo teško žive, te da su na rubu egzistencije i da bi im svaka pomoć dobrodošla.

'Ostali smo sami, samo Rada i ja! Rada je dobila rak dojke, operirali su je, izvadili su joj, ali nije dobro, širi se', počeo je Rade.

Rada i Rade Vasić
Youtube/Screenshot 

'Ja sam evo upravo sada na dijalizi, mnogo mi je loše, otkazala su mi oba bubrega, a dijaliza mi pomaže. Teško nam je, Radini lijekovi su preskupi, treba nam pomoć', rekao je Rade.

'Najviše nam treba pomoć oko lijekova jer tu najviše novca ide, sva ušteđevina je otišla na liječenje, a i dalje nije dobro', rekao je Rade.

Mika i Giba Vasić u televizijskoj emisiji
Youtube/Screenshot 

Podsjetimo, poznati blizanci Mika i Giba Vasić i nekadašnji natjecatelji 'Big Brothera' i 'Zadruge' promijenili su spol i sad su Ivana i Ana. Njihova majka Rada Vasić nedavno je podijelila njihovu fotografiju na Instagram profilu te pokazala kako danas izgledaju.

Giba i Mika Vasić
Instagram/Screenshot 

'To su moja djeca, ja prvo gledam da su one sretne, da su mi žive i zdrave, a tko se smije - nek' se njima vrati. Ničije dijete ne diram, ničije dijete ne ogovaram, ja sam majka i mene to boli. To što su one promijenile spol, to je sve normalno sada, njih dvije će nekada i o tome javno pričati. One žive u Njemačkoj, s njima se čujem dva-tri puta dnevno i sad kada je Rade, moj muž, u bolnici ja se sa njima čujem čak i češće. Njih dvije se ne plaše nikoga, nisu one prve koje su promijenile spol, to je jača sila, one se trebaju pojaviti u javnosti', rekla je Rada ranije.