U medijima je odjeknula priča o teškoj materijalnoj situaciji u kojoj se trenutno nalaze Rade i Rada Vasić. Tim povodom redakcija Kurira posjetila je njihov obiteljski dom u selu Mala Plana blizu Prokuplja.

Bivše reality zvijezde srdačno su ih dočekale i na samom početku se požalile kako su trenutno bez novca jer su oboje bolesni. Zamolili su sve njihove fanove i ljude dobre volje da im uplate novac na žiro račun kako bi se malo financijski stabilizirali dok ne dobiju poziv za neki reality program.

Rada i Rade Vasić
Kurir/Ana Paunković 

'Otvorit ću žiro račun, pa molim sve ljude dobre volje da nam pomognu, koliko tko može i ima. Makar po euro ili dva, tko koliko može. Ja ću vama poželjeti dobro zdravlje i sreću, a mi ćemo vam sve to opravdati u nekom realityju. Nadam se da će nas netko uskoro zvati, to bi nam bio spas', rekla je Rada, dok je Rade svojom izjavom šokirao:

'Meni treba novac za život i liječenje, a ne donor za bubreg. To mi mogu dati i od mrtvaca', poručio je Rade.

Promjena spola njihovih sinova Mike i Gibe prije nekoliko mjeseci obišla je regiju. Rada je priznala i da se naljutila na medije kad se saznalo da se Ivana udala za misterioznog Nijemca.

Mika i Giba
Privatna arhiva/Kurir 

'One su to skrivale jer su htjele sve otkriti u nekom realityju. Cijeli proces od početka do kraja. Samo njih dvije. To žele i dalje i neće odustati od toga. To im je poremetilo planove kad se saznalo i zato sam malo bila ljuta. Mi smo svu ušteđevinu potrošili na njihove operacije. To je sve koštalo 50.000 eura. Sve je napravljeno tako dobro da su njihove stare muške spolne organe dali drugim pacijentima koji su postali muškarci. Doktor koji ih je operirao rekao nam je da su poslije ti pacijenti dobili i djecu. Bitno nam je da su ih svi podržali u toj odluci. Nijednu ružnu riječ o njima nismo čuli kad se za sve saznalo', ispričala je ona. Vasići su otkrili i zbog čega svo vrijeme skrivaju fotografiju svog zeta Nijemca, a onda su ekskluzivno i pokazali kako izgleda.

Giba Vasić sa suprugom
Privatna arhiva/Kurir 

'Obje imaju partnere. Ivana se udala za biznismena, on je stariji. Ima oko 40 godina. Ana ima dečka, sad žive zajedno. On je automehaničar u 'Mercedesu'. Isto su godište. Njega nismo upoznale, samo preko videopoziva. Ana hoće vidjeti kako je kad žive zajedno, ako to uspije, oni će se vjenčati. Pokazat ću vam zeta, ali nemojte mu pokazati baš cijelo lice. Netko će vidjeti u Njemačkoj, pa će mu pokazati. Problem bi nastao. On malo razumije srpski, ali tamo ima puno naših, to će se brzo saznati. Samo mi treba da se razvedu zbog mene. On ne zna da je Ivana bila muškarac i da je promijenila spol. To mu nikad nije rekla. Otkad su se oni upoznali, moja kći je žena i ima vaginu. Nije mu palo na pamet da je bila muško. Isti je slučaj i s Anom. Eto, to je glavni razlog', priznala je Rada na kraju.